måndag 8 juni 2009


Jag älskar mina retro stansar!! Här har jag använt medium stansen. Distressat med Making memories edge distresser, stämlat, chalkat och kladdat. Chipboarden med flickan vet jag inte vart kommer ifrån. Ibland så hittar man bara DET i bra att ha lådan. Jag är som en hamster som sparar allt som kan vara scraprelaterat.
Min man frågade om jag inte skulle ta och sortera mina saker och kanske slänga det jag inte använder. Han är inte riktig klok. Hellre bygger jag ut huset än slänger mina älskade saker (som jag förmodligen aldrig kommer att använda) Men det kommer jag aldrig att erkänna. Kan skriva så här för min man är så anti data man kan bli och han vet inte var man sätter igång den.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla gumman, vad du har jobbat!!! Så fina saker du gjort!!! Sista kortet bara ÄLSKAR jag med så fina färger och retroblommorna och vad du gjort med dem, hur snyggt som helst!!! Älskar oxå mina retrostansar, visst är de underbara?!
Asken blev stilren och jättefin! Lyckost den som får den av dig!!!
Studentkortet blev oxå jättefint och vad duktig du var på att få till mössorna utan mall!!! Imponerad!!! :-)

Hoppas du får må lite bättre nu och att du inte stressar för mycket! Hör du det nu då?!! ;-)

Ha en underbar tisdag och sköt om dig!
Många kramar från din vän Susanne

Pernol sa...

Ååå vilket fint kort! Och asken under är ju helt underbar! Jag tror jag måste köpa mig retrostansar. Jag har länge suktat efter sådana.

Kör inte slut på dig nu! Du måste vila upp dig mellan varven också. ;)

kramis Pernilla

Lena B E sa...

Hi hi, ja då är det ju helt riskfritt. *skrattar*
Wow kortet är så vackert!! :)
Lite avis på dina retrostansar. ;) Tyvärr så kan man ju inte köpa allt, man är ju ingen miljonär. :( Håller med Pernol, ta det lugnt nu, så du inte kör slut på dig igen vännen. Kramar från Lena

Malin sa...

Å så vackert kort=)
Jag älskar oxå retrostansarna! =)

kram

Camilla sa...

Såå himla fint kort du fått till gillar det jätte mkt :o)
Superkramar och scrappa lugnt...
Camilla