söndag 19 juli 2009



Idag var vi och tittade på denna bil. En Cadillac. Min man älskar dessa 50-tals bilar och jag vet att det kommer att bli en sådan i framtiden. Nu ska vi bara börja leta. Det hade förmodligen blivit denna om ägaren inte tvekat i sista stund. Men det gör inget det hade nog jag också gjort om det var jag. Jag hade en Beach buggy i tre eller fyra år som jag sålde förra hösten eftersom det regnade hela sommaren och vi kunde inte köra i den. Vi var 5 par som alla hade sådana bilar och vi körde på utställningar mm. Utflykterna vi hade saknar jag jätte mycket. Jag grät som ett litet barn när det nya ägaren hämtade den.
Nu ska vi jaga vidare men vi har ett stort problem och det är att jag vill ha en cabbe och det vill inte min man. Håller med om att cabbarna kostar en hel del mer men det är så skönt att åka/köra cabbe. Vi får se?

7 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen!

Gott det låter med cab... hoppas ni hittar en snart som ni gillar!!! :)
Jättefin din LO på er systrar är... du är jätteduktig. Du har något att hämta i min blogg...

Massor med sommar-kramar Busan

Pernol sa...

Hej vännen!

Det låter härligt med en cab!!! Hoppas ni inte behöver söka länge till innan ni hittar bilen nr 1!
Jag är nyss hemkommen från Stockholm och Tyras dop. Vi hade tur med vädret! Det var soligt och varmt tills 21.00 på kvällen då regnet öste ner. Tur att vi redan hade packat ihop alla stolar och bord!
Här är det perfekt scrapväder: ösregn! Men jag känner inte för att scrappa. Istället har jag bakat en massa. Ikväll blev det cupcakes. De blev supergoda!

Ha det bäst vännen!
Massor med sommarkramar från din vän Pernilla

Camillas Kreativa sa...

Mysigt med en cab, men då får det blir regnfria sommrar framöver.... och inte som nu, kanske en med tak är att tänka på med tanke på hur våra sommrar ser ut... *fniss*
ha det gott
kramar
camilla

Anonym sa...

Hej vännen! Vad härligt det låter med 50-tals bil och cab, wow!!! Längesen man satt och åkte runt i dessa bilar, jaa du Karina, det var tider det! Nostalgivarning här! *skratt*

Du har två fina saker att hämta hos mig när du har tid och ork.

Många varma kramar till dig från Susanne!

Lena B E sa...

Hej vännen! Idag händer nåt roligt igen! :) Gubben och jag ska snart fara till Sundsvall eller snarare Birsta (ligger en bit norr om S-vall) och göra ett besök på bl.a. Panduro, jag hoppas jag hittar nåt kul på rean där, om det nu är nåt kvar av den. ;) Sen ska vi naturligtvis äta ute, ska bli skönt att slippa laga maten för en gångs skull. ;) Ha det så bra. Kramar från Lena

Anita sa...

Jag och min mor sa samma sak i mun på varandra vilka ögon som Sara har det kan man verkligen kalla rådjurformade och såååå vackert bruna. Jag var egentligen inne för att visa mamma din brevgömma och vi beundra den som attan.
Haha det kan jag tänka mig att lilla persingen är slirar med mer än tungan. Nu ska jag berätta för dig vi har lagt handpenning på en liten hund idag och ska lägga handpenning på ytterligare en hund till en kinesisk nakenhund och en blandning av japansk spets och Chihuahua den skall heta Coco ohh vad nyfiken jag ska vara inne på din sida hela söndagen till bilden kommer. Var nu rädd om dig och hälsa Ove, sjung och dammsuga imorgon så att tapeterna kryllar sig Kram till er

Busan sa...

Hej vännen! Tack snälla för dina ord på bloggen. Blir så glad du tycker jag är duktig - blir alltid lika glad för beröm!!! :)
Du är själv så duktig och jag önskar jag orkade titta runt till dig och de andra tjejerna som också är duktiga oftare. Men du vet ju själv att tiden och orken inte räcker som vi önskar och jag är bara så glad och tacksam att ni finns när vi har ork och tid.
Vi har landat här och gläds nu åt en liten nyfödd påg i famijen mitt i sorgen. Ja, här möts verkligen sorg och lycka just nu och det är omtumlande.
Måste hålla med dig - önskar med jag var ung och fräsch då och då... tänk om man visste hur trevligt det kunde vara då!?! ;) Kanske skulle ordningen ändras och man föds som gammal och blir bara snyggare och snyggare...hi hi!?!
Hoppas du har en riktigt mysig helg!!! Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig.
Sommar-kramar Busan