måndag 29 juni 2009

Bokmärke och förvirring!!


Har haft en mycket bra och av stressad dag. Läst, solat, surfat på weben, vilat mm.
För ett par dagar sedan så skrev jag här på bloggen att jag hade lite panik för deadline i vår swap. Korten skulle vara inne tills den siste. Jag fick dom färdiga i fredags kväll och var så lättad när jag lade dom på lådan.
Nu är det så att mina kära vänner inte förstod varför jag stressade så med dom för deadline var ju inte föränn den siste Juli!!!! Detta är så typiskt mig. Men dom kom iallafall inte försent;)
Har tillverkat ett bokmärke ikväll. Ett sånt där man kniper över sidan med magneter.
Hittade beskrivningen på Youtube men har glömt var. Sök på bokmärke så hittar ni det säkert.
Imorgon är det jobb igen och jag har affären alldeles själv Onsdag och Torsdag.
Godnatt!!!

söndag 28 juni 2009Jag han med en utmaning till!! Den allra sista för min del. CCn slutar i natt kl 00.00. Jag är med i 4 utmaningar och det ska bli roligt att se vad folk tycker om dom.

Annars har dagen varit helt perfekt. Har ju varit ledig. Det är jag imorgon också ska bli verkligen skönt. En hel dag för mig själv i huset. Jag älskar min man men det är rätt skönt att få vara ensam ibland några timmar;)

Ikväll blir det tidig läggdags för jag vill gärna gå upp innan byn har vaknat och sitta med en bok och njuta på altanen och lyssna på fåglarna. Älskar verkligen sommar morgnar och sommar kvällar.
Godnatt!!

lördag 27 juni 2009
Idag har jag jobbat till 14:00. Sen blev det en halvtimme på soffan för en gång skull. Mycket skönt och behövligt ska jag be att få tala om.
Satt sen och läste ute på altanen tills det svalnat av lite på ovanvåningen så att jag kunde förflytta mig till scraprummet.
Blev detta kort som jag hittade HÄR.Jag gjorde förresten färdigt mina swapkort igårkväll. Lade dom på lådan idag. Vilken lättnad det är när man gjort det. Nu väntar det roligaste och det är att få tillbaka 7 st nya+mitt eget= 8st
Imorgon ska jag nog göra ett minialbum som jag hittade på YouTube. Vi får de!
Godnatt alla!!!

torsdag 25 juni 2009

Brev ask.
Blev inget gjort idag med swapkorten för att jag fastnade med detta projekt. En hemlig brevgömma. HÄR hittar ni beskrivningen. Jag blev jätte nöjd med den. Synd att det inte fanns en utmaning på CCn där man skulle altra något.
Annars har dagen varit underbar men kvav. Trodde ett tag att det skulle börja åska men det har det inte gjort än.

onsdag 24 juni 2009

Ett bidrag till!


Här kommer ännu ett bidrag till CCn. Här finns albumet med bidragen.
Hopp i säng för liten peng!!
Godnatt!

måndag 22 juni 2009Här är två av mina tolkningar av skisserna jag valde. Jag har aldrig någonsin förr varit med i en CC. Och jag tycker att det är jätte roligtVar med ni också. Tänkte attt jag skulle göra en LO imorgon till CCn
Klicka här så kommer ni dit.

söndag 21 juni 2009

Lugnt och skönt!!!

Jag har haft en underbar, ljuvlig, mysig, tu man hands Midsommar helg med min man. Den bästa Midsommaren på många år.
Vi behövde verkligen dessa dagars ledighet så att vi kunde umgås lite. Klart att vi umgås varje dag men det blir inte det samma när man är trött och kanske lite grinig efter jobbet.
Jobbade visserligen till 14 på Midsommarafton men det gjorde inte så mycket. Min man hade handlat och fixat med maten när jag var på jobb och det var riktigt skönt att slippa att bry sig på det.
På Midsommarsaftonsdag vid 13 så slog åskan ut var ström här i hela byn. Vid 15 tiden så var vi så hungriga att vi kunde äta en häst. Inget annat att göra än att sätta igång grillen och koka potatisen och steka köttbullar och prinskorvar på den och lagom tills det var färdigt så kom strömmen tillbaka. Fast det gjorde inget för vi hade rätt så roligt när vi brände våra korvar i en stekpanna på grillen.

Sist i detta inlägg vill jag passa på att påminna om cybercropen som dom har på Svensk scrapbooking. Ska försöka mig på någon utmaning i morgon. Jag har aldrig deltagit i någon CC förr.

torsdag 18 juni 2009

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA!!!!Jag vill börja med att önska er alla en trevlig midsommar!!

Jag har bara åstadkommit denna LO sedan det sista jag visade. Har inte haft någon inspiration på sistonde. Har börjat att måla lite stämpelmotiv med akvareller men det är ju jätte svårt. Ser inte klokt ut!! Promarkers är fortfarande mina favoriter kan jag säga!
LOn är på min mormor. Bilden är tagen på sent 50-tal på en semester dom var på.

Ber om ursäkt att jag inte varit och hälsat på er dom senaste dagarna. Ibland är det bara så. Tittar in så fort jag får tid. Lovar!
Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er.
Många Midsommar blommor till er.
Kramar Karina

tisdag 16 juni 2009

Varför kommer posten inte förränn det har blivit kväll nästan??? Jag vill ha min post på förmiddagen. Ännu ett I-lands problem jag vet!!!

söndag 14 juni 2009

Maskat!!

Ja då var denna helg slut. Den har varit väldigt trevlig och jag är inte ett dugg trött fast jag jobbat också. I Fredags var vi på student fest. Mycket trevligt att fira en så duktig student. Hans betyg blev runt skickade ett par gånger under kvällen av stolta föräldrar. Förra året var jag den stolta föräldern som tvingade alla att kolla Saras betyg minst 2 gg innan dom fick ta mat och dricka;)

Igår när jag slutade så körde vi upp till Per i Svensköp (min mans arbetskamrat). Hans granne Anita (som han påstår är "bara en vän") kom också. Hon är en av dom trevligaste människor jag träffat. Inget konstlat bara naturligt. Vi hade jätte trevligt vi 4. Åt thai-mat tills vi nästan sprack. Jättegott!! Men fick tyvärr bryta upp vid midnatt för vi hade 1 1/2 timmes körning hem.
Jag håller mig gärna nykter för att slippa ligga över hos folk. Då kan man ju inte gå upp när man vill och fukost ska man tvinga i sig. Nej Borta bra men hemma bäst.

Jag har tränad på att maska. Vi får se vad det blir av det.

GODNATT

fredag 12 juni 2009


Får jag presentera två av dom snyggase studenter i Billeberga Jonas och Markus. Som bägge tycker att det kvittar om det regnar, man kan fira sin student iallafall ordentligt. Senare när dom inte orkade med oss längre så skulle dom på studentfest i Landskrona. Vi är så stolta över vår brorsson Markus som hade MVG nästan rakt igenom. Klart det finns något att fira då.

onsdag 10 juni 2009

HEJ

Jag har inget att visa er idag. Jag håller på med en LO och som det ser ut nu så blir jag jätte nöjd med den.
Jag har en idé som jag bollat fram och tillbaka i min hjärna en månad. Skulle ni tyckt att det hade varit kul och få scrapa någon annans bild/er? Jag vill, det hade varit roligt. Om det är något ni är intresserad av så kan ni ju bara skriva en kommentar i detta inlägg Blir vi tillräckligt många så kör vi på. Det är meningen att man ska göra en lista och den som man har efter sig på listan ska man scrappa till. Hoppas att många vill vara med!!!
GODNATT

tisdag 9 juni 2009

Jag fick min blogcandy idag.


Jag fick min underbara candy idag. Så mycket vackert den innehöll. Massor med cardstock, bling mm.Den var väldigt generös ska jag berätta.´
Det första kortet har jag fått av Lena det låg i paketet med candyn. KUL jag älskar att få kort.Detta kort gjorde jag av papper och uppstämlat som jag också fick i candyn.

Ni ska veta vad kul det är att vinna en blogcandy. Man får vill-vinna-mer-begär.

måndag 8 juni 2009


Jag älskar mina retro stansar!! Här har jag använt medium stansen. Distressat med Making memories edge distresser, stämlat, chalkat och kladdat. Chipboarden med flickan vet jag inte vart kommer ifrån. Ibland så hittar man bara DET i bra att ha lådan. Jag är som en hamster som sparar allt som kan vara scraprelaterat.
Min man frågade om jag inte skulle ta och sortera mina saker och kanske slänga det jag inte använder. Han är inte riktig klok. Hellre bygger jag ut huset än slänger mina älskade saker (som jag förmodligen aldrig kommer att använda) Men det kommer jag aldrig att erkänna. Kan skriva så här för min man är så anti data man kan bli och han vet inte var man sätter igång den.

söndag 7 juni 2009Asken som skulle bli ett långtidsprojekt blev jag färdig med ikväll:)
Locket har jag målat i två Crackle paint färger, Picket fence och Vintage photo. Klädde andra halvan med ett Bazzil papper som jag hade chalkat kanterna på. Ville inte ha så mycket dekorationer på den för jag ville att man skulle se den vackra Crackle painten. Dekorerade med blommor från prima, två små fjärilar som jag fått med en beställning från Hobby och hantverk, pärlfloss, crackle accent, glossy accent och spets från mina bra-att-ha-lådor. Nu ska jag fylla den med något gott och kanske ge bort den;)

Annars har dagen varit OK. Kanon fint scrapväder. Kallt och regnigt;)
Hoppas er dag har varit bra!!!

lördag 6 juni 2009


Jag har verkligen kopplat av idag. Satt i solen och läste en bra bok tills min man började att klippa gräset senare på eftermiddagen. Gick då in och gjorde en god middag. Sen var det dax att få pyssla lite. Gjorde först detta kort till en student vi ska till på Fredag. Jag vågar visa det här för jag vet att personen som ska ha det aldrig tittar in här. Personen vet inte ens att jag har en blogg.
Jag letade på Internet med ljus och lyckta efter en mall till student mössan men hittade ingen. Tänkte vad f-n!! Hur svårt kan det vara att göra dom själv. Och det gjorde jag och blev faktiskt nöjd själv och det är ju huvudsaken. Eller hur? Skärmarna på mössorna är täkta med Glossy accent. Det passade ju fint där tycker jag.
Jag har liftat kortet av en tjej som gjort ett till sin bror förra året. Snubblade in på hennes blog när jag letade mallar och tyvärr kan jag inte komma ihåg hennes bloggadress.

Jag har även försökt att komma överens med mina Tombow pennor idag. Helt förgäves ska jag berätta. Dom får jag använda att stämpla med för färglägga med dom är helt värdelöst. Ser på andra bloggar att dom flesta som använder dom gör det så bra. Blir så fint. Men men!!

Hat börjat att altra en ask också. Men det får bli ett långtids projekt;)

Sist men inte minst så vill jag gratta Danmark till fotbolls vinsten. Som alltid så är jag kluven när det gäller vem jag ska heja på när det är landskamp mellan Sverige och Danmark. Men jag tror att mitt hjärta tillhör Danmark.

torsdag 4 juni 2009

TACK FÖR ATT NI HAR TÅLAMOD MED MIG

Jag har inte riktigt varit världens bästa vän. Men jag vet och känner er stötta.
Tack mina trogna vänner. Tack tack alla ingen nämnt ingen glömd.
KRAMAR KARINA

JAG HAR VUNNIT!!!

Här hos lenascrapar. Titta in till henne! En mycket duktig tjej hos henne hittar man massor av inspiration.

onsdag 3 juni 2009

tack för ert tålamod

Ikväll har jag faktiskt börjat på mina receptkort. Så himla roligt och avslappnande.
Tack för ert tålamod jag lo0var att jag ska varva ner.

Godnatt mina vänner!!

Måste ta det lugnt!!!


Jag fick detta underbara kort av min vän Lene med posten igår. Okoncentrerad och stressad öppnade jag det och blev givetvis väldigt glad. Jag läste alldeles galet på det och rusade in till Lena BE och tackade henne för kortet. Hon undrade givetvis hur det var ställt med mig. Vad ska jag säga? Ja, jag har haft lite mycket omkring mig nu men det har börjat lugna ner sig.
Jag har förklarat för dom bägge hur korkat allt blev och som dom goda vänner dom är så förstod dom.
Nu har jag bestämt mig för att stanna upp och andas lite när det blir för tufft.
Måste även se till att få tid att pyssla lite verkar vara det enda som jag kan göra som får mig lugn. När man sitter i pysselrummet så försvinner världen runt en och man kopplar verkligen av.

måndag 1 juni 2009

Sommaren har verkligen kommit till Skåne.

Oj vad varmt det varit idag. SKÖNT NÄR MAN ÄR LEDIG, men imorgon är det tillbaka till verkligheten. Måste tvinga mig själv att dricka mycket vatten så att kvällslivet också funderar Innan dagen ar slut så har jag druckit 2 liter vatten och mår prima!!