lördag 11 april 2009

Äntligen ledig

Har inget att visa idag men jag har tre eller fyra projekt igång samtidigt Inte alls likt mig. Jag vill ha ett projekt färdigt innan jag startar nästa. Men men sånt är livet. Efter jobb idag så körde jag en runda till center syd och gick en stund på Panduro. Äntligen hittade jag den skärmaskin som jag ville ha. Lätt att byta blad när man ska biga, perforera, mm. Bra mått både inch och cm. Stor och bra kan ta ett helt 31 cm gånger 31 cm papper. Ville belöna min själv för att jag varit så duktig och jobbat sju dagar i rad. Nu har jag 2 pysselgöravadjagsjälvvill dagar framför mig och det känns underbart. Hoppas att jag har något att visa imorgon.
Vi höres Kramar Karina

4 kommentarer:

Busan sa...

Hoppas du får några sköna dagar nu att bara göra vad du vill och pyssla - det är du väl värd efter att jobbat så många dagar i ett sträck!!! Och låter som du köpt en likadan skärmaskin som jag har från panduro. Min skär också rakt och vågigt och perforerar och tar så stora papper och jag har bara haft en sådan så jag har inget att jämföra med men tycker den är jättebra - eller så förstår jag inte bättre! ;) Hoppas du blir nöjd med din också och att du har några härliga dagar framför dig. Påsk-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Har du det lugnt & skönt idag nu när du ledig? Hur går det med dina swappkort? Jag är nästan klar med mina, jag gör nog det sista på dom ikväll, då får jag se om det behövs nåt mer.
Jag ska bara få iväg gubben till jobbet först hi hi...
Massor med kramar från Lena

Kamilla sa...

Men ååå vad skönt att du får pyssla efter ett så långt jobbarpass.
Kram kram

lk46 sa...

Hej vännen!
Hoppas du får det skönt, man behöver vara ledigt också! Jag ska jobbat ett dygn nu så det känns väll inte så kul att gå till jobbet! Men det är bara att bita ihop, för så kommer det att bli framöver.
Ha det gott min vän så hörs vi!
Kram Lene