lördag 4 april 2009

LO och ATC
TJOHO!! Våren är här!!! Mellan kunderna idag på jobb sprang vi ut och solade ansiktet. Så himla skönt när man sitter i lä. Termometern visade 17 grader. Man märker direkt att kunder och en själv är mycket gladare när solen skiner.

Ikväll så fick jag testat det sista på ugnen. Kött termometern. Gjorde en dansk fläskesteg med rödkål, potatis och sås. Så mumsigt det blev.

Blev lite pyssel idag också. Jag började på en LO på min mormor och mamma härom dagen och i kväll blev jag klar med den. Blev faktiskt rätt så nöjd med den måste jag säga.

Kände för att kladda till ett ATC kort också. Bilden har jag fått från en tjej som jag van tredje pris hos när hon hade en blogcandy. Klock stämpeln kommer från Maya Road och är embossad med silverpulver. Kanterna har jag också embossat men med kopparpulver. Gjorde ett ATC till men det måste torka först så jag visar det imorgon.

Nu ska jag skriva recept till vår swap vi har för andra omgången. Jag tycker att dessa receptkort är riktigt trevliga att ha ståendes framme i köket. Jag älskar att gå och titta på dem.

3 kommentarer:

Pernol sa...

Jättefin LO!!! Och snyggt ATCkort!!!
Tevlig helg!
kramar
Pernilla

Lena B E sa...

Wow vilken superduper fin LO!!! Så himla snygg!! Jag älskar den!! :D Så fiiint med blommorna och det andra!! Din mamma är lik nån kändis på den bilden, jag kommer bara inte på vem. Möjligen Siv Malmqvist när hon var ung?? :) Du ÄR en MÄSTARE på ATC korten!! Wow så snyggt!! :) Jag skickar ett mail till dig där jag ska försöka förklara det där om att länka. Men då får du lova att berätta hur du gör när du lackar!!?? Jag testade men det blev inte bra. :( Trevlig fortsättning på helgen!! Kramar från Lena

sussies sa...

Vilken snygg lo! Håller med Lena om att din mamma är lik en kändis, kanske Siw Malmqvist, kanske inte! Kan inte komma på nån annan just nu iallafall. ATC-kortet är oxå jättefint, så snyggt med det embossade, älskar att embossa, tycker det blir så effektfullt!
Ha en underbar lördagkväll och helg min vän!
Kramis Susanne