söndag 12 april 2009

Påsk lugn.

Jag har hittat "påsklugnet" eller vad man ska kalla det. Sov länge och klädde inte på mig förrän efter lunch. Jag behövde verkligen vara lite ledig. Solen gav mig energi idag. Hur länge ska detta under bara väder hålla i sig? Hoppas det håller i sig länge.Gjorde ett par ATC idag.
Detta kort gjorde jag så att det skulle likna lite som mosaik. Dödskallarna är Tim Holtz Grunge Board. Det är förresten ett häftigt material. Man kan böja det hur som helst och det rätar ut sig igen. Måste köpa mer av hans Grunge material.Detta kort är stämplat med 7gypsies CALAIS set. Vet egentligen inte vad jag tänkte på när jag gjorde det. Stämplarna har jag haft sen jag började scrappa för ca 1,5 år sedan. Då var 7gypsies material väldigt inne och jag tror att detta var mina första stämplar någonsin. Jag älskade detta märke och köpte mycket. Ska ha en del liggandes någonstans. Ska nog ta fram det och skapa lite med det.

I eftermiddags var jag hemma hos mor och far och fikade. Vi tittade igenom gamla foton. Plockade med mig hem en hel del som var på mig, min mamma, min mormor, min morfar. Har roat mig ikväll med att scanna in dem. Nu ska dom bara redigeras. Sen ska det göras LOs. Håller förresten på med en LO på mig och min lilla syster Marlene. Men det verkar som om den aldrig blir färdig. Ibland är det bara så och rätt vad det är så blir den bara klar utan att man vet hur det gått till. Nu ska jag lägga mig och läsa "Ängeln på sjunde trappsteget" Älskar denna bok. Har läst den innan men det är en bok som tåls att läsa om. Eller vad tycker ni?
Godnatt!!

5 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Jättefint du har gjort idag - du har så mycket idéer - gillade den med family jättemycket. Den är enkel och ja, jag bara gillade den helt enkelt. :) Har inte läst den boken men har den i bokhyllan och har tittat på den många gånger men fastnar nästan alltid för en deckare istället. Inget går upp mot ett mord... och att lista ut vem mördaren är innan man kommer så långt. ;) Just nu läser jag Camilla Läckbergs och har läst dem på rad så ska precis börja med Tyskungen och sedan är det bara hennes sista kvar som kommit ut. Har pysslat lite på presenter idag - var jättekul efter några dagar som det inte blivit något pyssel. Förstår inte jag kan sakna det så fort så mycket - men är underbart att ha en hobby man tycker så mycket om! :) Och vänner som förstår vad man håller på med! För ärligt så är det inte några andra som nog fattar vad jag håller på med utom min man som är intresserad och frågar vad det är som heter så och så. Ja, nu blev det en roman av den här kommentaren men ville bara säga hej. Ha det så bra och sov gott!Påsk-kramar Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Karina och en riktigt trevlig fortsättning på påsken:) Gillar det som du bjuder på i dag är så trevligt att blogga runt hos dig och andra å se allt det fina som finns:) Riktigt ögon godis det är vad det är:) Önskar dig en underbar dag kramis från lilla pyssel Inger

Lena B E sa...

Ooooo så fina ATC!! Jag gillar den andra mest, den på swirlen!! Jättefin stämpel, klart du ska använda den mera!! Vilken läcker färg du stämplat den i, wow så snyggt!! Önskar dig en god fortsättning på påsken. Massor med kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Vad mycket fint du gjort sen jag var här och kikade sist, tror inte det var alltför längesen, så produktiv har du verkligen varit! Gillar dina senaste kort och det med grunge döskallarna och mosaikbitarna blir nog min favorit! Härligt material att jobba med men synd att grungen inte är syrafri, men man kan ju måla det eller nåt annat så kan man ha det på lo's ändå.
Du har så många härliga och kreativa idéer så det är ett sant nöje att besöka din blogg!
Hoppas du haft en fin och lugn påsk och att du kunnat njuta av din ledighet ordentligt i det som jag förstått, vackra sommarvädret!
Här har solen varit framme hela dan och det är ca. 6+ ute, varmt och skönt blir det när man sitter i lä på altanen, härligt! Snön har så smått börjat smälta och flyttfåglarna kommer tillbaka, så härligt att sitta och lyssna på deras kvitter och känna solstrålarna värma! Älskar den här årstiden och då vet man att man har hela sommaren framför sig!

Skickar massor av soliga kramar till dig min vän!!!

Gunn Marit Solli Håland sa...

Så stilig mosaikk ATC Karina!!