lördag 25 april 2009

Mer fönsterputsning och ett receptkort.


Jag fick ett brev med posten idag. Från Lene. Det innehöll en massa stämpel avtryck. Gissa om jag blev glad???

Är så himla glad och stolt över mig själv för att jag har nästan putsat färdigt alla fönster på ena sidan huset.

Blev lite belöning sen. PYSSEL!!! Gjorde ett receptkort med en av Lenes stämplar. Jag tror att den kommer från Skogstokig. Jag gillade den jättemycket och den passar ju så bra på ett receptkort. Lene använde den på ett receptkort i förra omgången av vår swap. Visst är det roligt att se hur olika man färglägger motiven?

Nu måste jag försöka somna för jag ska jobba hela helgen och behöver krafterna. Det borde finnas ett vaccin mot sömnlöshet. Bara en spruta om året och man sover gott. DREAM ON KARINA!!!!!

6 kommentarer:

lk46 sa...

Godmorgon karina!
Även jag jobbar hela helgen, men det är OK, idag ska vi åka till Jönköping för att shoppa lite!
Ja det var härliga färger på ditt reseptkort. Det är ett helt vanligt akvarellpapper..180 g jag har köpt det på Clas Ohlsson.
Ha nu en trevlig helg min vän!
Kram lene

Petra sa...

Vilket underbart swap-kort du gjort. Jättehärligt.
Kram
Petra

Busan sa...

Heeej! Så fina saker du har gjort!!! Och duktig du varit som har putsat fönster!!! Här har jag hållit på lite på ett kort till morsdag som jag tänkte tävla med också. Kommer inte vinna för var första gången jag provade med att göra efter en skiss men... ska bli kul vara med i alla fall. Ska försöka lägga ut det sen idag. Har varit bättre några dagar och varit ute på balkongen och gjort sånt jag inte klarar annars och därför det blir sån stilje på bloggen men är skönt att må bra också och göra annat fast jag saknar pyssla då... :)

Kramar till dig och hoppas du får någon go stund i helgen!!! Busan

Karina sa...

Superfint kort.

Lena B E sa...

Vad jättefint receptkort du gjort min vän!! Den är väl för gullig den där stämpeln, jag fick också såna stämpeltryck av snälla Lene, visst blir man glad?!! :D
Vi har helt underbart väder här, ca 20 grader i skuggan, rena sommarn!! :) Såg årets första fiskmås förut idag, kul! Inte för att dom är några favoriter men dom kommer ju med sommaren. Så synd jag inte kan vara ute och njuta av det härliga vädret bara, jag har allergi och den är besvärlig nu när allt händer så explosionsartat. Vad duktig du är som putsat en massa fönster, vet precis hur du blir i armarna efter putsningen eftersom jag får så himla gräsligt ont när jag gör det också. Ta det lugnt och i din egen takt som du känner är bäst för dig, jäkta inte!! Ha en fortsatt trevlig helg. Massor med kramar från Lena

Ann Cicilie sa...

Stilig receptkort, for en god ide:)

Jeg beundrer dere kreative stemplere:)