torsdag 23 april 2009

LO, ATC och fönsterputsning.

Idag när jag kom hem från jobbet så satte jag igång och putsa fönster. Eftersom jag har ont jämt i armar och axlar så tänkte jag att jag tar ett par fönster var kväll nu en tid. Jag blir väl färdig så småningom.
Jag belönade mig själv med en pysselstund sen. Blev en LO och ett ATC kort.Jag vet inte riktigt när bilden på mig är tagen. Tror att jag är 2-3år iallafall. Jag har använt Tim Holtz nya stickers till titeln "Jag". Blommor från Prima. Klockstämpel från Maya Road. Chipboard swirl från Panduro som jag sprayat med glimmermist. Papper Bazill.
Jag blev riktigt nöjd med den måste jag bekänna.På detta ATC kort har jag använt en "nova blomma" som jag hittade en beskrivning på hos Mariante. Önskar er alla en god natt. Godnatt!!!

2 kommentarer:

Pernol sa...

Hej vännen! Jättefin LO med hjärtat! Gillar det jättemycket! ATC kortet var ju bara så läckert! Vad duktig du är som putsar fönster! Det borde jag göra också. Men det slutar alltid med " det kan jag göra sen" och så scrappar jag istället. Hi, hi!
Har du börjat med Swapkorten än? Jag har tänkt och skissat lite. Vet vilka färger och vilken mat jag vill ha.
kramis
Pernilla

sussies sa...

Vilken jättefin lo vännen! Den gillar jag mycket med hjärtat, swirlarna och färgerna! ATC-kortet är också jättefint!!!
Du frågade förut om jag ville att vi skulle byta ATC-kort, jag vet faktiskt inte om jag vågar för jag har nämligen aldrig gjort ett ATC i hela mitt liv, tänk om jag inte kan då och om de blir jättefula?! Måste nog träna lite först men det skulle faktiskt vara kul!

Vad duktig du är som börjat putsa fönster!!! Jag har inte börjat alls och jag har sååå många fönster, suck! Inte roligt när man får så ont i armarna för det får jag också och ont i nacken, jag brukar också få nackmigränen dagen efter. Så det är ingenting som jag ser fram emot precis. Önskar att man hade råd att anlita för det en gång om året, men då måste jag nog vinna på lotteri först, hehe!
Hoppas du inte får allt för ont nu bara, så ta det lugnt i din egen takt!
Många kramar från Susanne