söndag 5 april 2009

Barn kalas och fler ATC
Blev väckt i morse av min lilla syster. Hennes son skulle ha barn kalas på Laserdome i Helsingborg och dom var en chaufför kort. Klart man ställer upp. Vi var fyra vuxna med 9 barn och hade riktiga svårigheter att hålla reda på dem. Hur klara ni dagis fröknar av det på så lite personal? Vi hade iallafall riktigt roligt.

Till middag idag blev det kinamat. Gud så gott!!! Vi åt så att vi nästan mådde illa. Nu behöver man inte äta på ett par dagar.

I vanlig ordning blev det lite pyssel i eftermiddags. Först så gjorde jag färdigt receptkorten till swapen. Eftersom vi bara var 4 st denna omgång så tänkte jag att jag skulle göra lite egna. Blev ett på apelsin sorbet.
Sen blev det 4 ATC.
Nu ska jag lägga mig och läsa "Ängeln på sjunde trappsteget" Har ni läst den? Jag har läst den en gång men det är en så bra bok så man kan lätt läsa den en gång till.

9 kommentarer:

Lena B E sa...

Åh vilka jättefina ATC kort!! Du är så duktig på att göra dom!! :)
Receptkorten till swappen får vi inte visa förrän alla har fått dom! ;) Om det är till swappen förstås?
Massor med kramar från Lena

Miapuh sa...

Wow supersnygga ATCer.

Jo jättetrist med Knodd,men jag var förberedd på något sätt.
Har gullat massor med lille Odd i dag som pratar och byggt skumbo o haft sig.

Händer hos dig?
kram M

Busan sa...

Hej vännen! Blev så glad se du varit inne på bloggen fast jag inte har något att visa än. Har pysslat så mycket jag kunnat och nu fått iordning lite presenter och fick igår besked på att budet inte kommer förrän efter påsk så nu ska jag igång med några påskkort igen. :)Ska bli kul att visa vad jag gjort i sommar för blev lite nöjd med det själv för att vara första gången - förlåt jag är så hemlighetsfull men hoppas det blir lite kul att se vad jag gjort sen i sommar... än om det är saker du gjort innan... :) Är sol här idag och ska försöka fixa lite potatis och morötter nu så min man bara kan sätta på när han varit och handlat. Är så sällan jag kan vara med och laga mat - har ofta fullt upp med bara att göra mig i ordning och sedan vila men är så otroligt kul att kunna göra det lilla jag kan. Är bra idag men måste hålla igen så jag inte får migrän för att jag tar ut mig - är dumt det där när man vill göra ALLT som man inte kan annars men måste ta det lugnt för att inte bli dålig fort igen. Vi ska sola lite på balkongen och få lite frisk luft i eftermiddag i alla fall!!! :)

Hoppas din dag är jättebra och att du får en god pysselstund. Du gör så mycket saker och så mycket nya idéer jag får när jag tittar men ser sååå svårt ut!!! Blir alltid bara sittande och undrar hur du kommer på och gör alla dessa saker!!! Har varit inne och kollat på Tim Holtz och sett lite hur ni går i alla fall! :) Kramar till dig och ha det så bra du bara kan och hoppas du kryar på dig nu så du snart är helt bra igen. Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! Tackar som frågar, jag mår ganska bra. Hur är det själv? Receptkortet är jättefint, ser nu att jag inte sa nåt om det igår! Fy skäms på mej!! Jag har den första flaskan lack som du visar här under, glossy accent. Jag kanske klämde lite för hårt, nåt fel måste jag ha gjort!! Inget som du säger är onödigt vetande min vän!! Jag är exakt som dig när det gäller frukost, jag måste vara uppe i minst 2 timmar innan jag kan äta nåt. Gubben däremot skulle kunna äta innan han ens vaknar, ha ha... han ska iaf. helst ha frukost på säng. Men det kan han glömma!! Inget krus här inte!! *S* Måste inte du gå på syförenings mötena? Vi hörs. Massor med kramar från Lena

Camilla sa...

Fina atc kort du gör, gillar när det blir crackelerat. Ska nog införskaffa sånt där "joks". Ska nog handla en del när vi är Oskarshamn...
Ha det bra
Kramar Camilla

Lena B E sa...

Hej igen min vän! Du har en award att hämta i min blogg! Kramar från Lena

Pernol sa...

Jättesnygga ATCkort!!! Fint swapkort också! Jag blir glad av sådana färger!!!
Ha en trevlig vecka!
kramar
Pernilla

Pernol sa...

Hej igen! Du har något att hämta i min blogg för att du är du och för att du lämnar fotspår hos mig!
kramisar

Beata Ewa sa...

Så nydelige ATCer du lager!
Flotte farger og oppsett!

Tak for at du deltar i utfordring på Art Pieces!