måndag 27 april 2009

Tävling!!!


Med detta kort ställer jag upp på en utmaning hos Nettan
Jag brukar sällan vara med på några utmaningar.
Det fanns en kriterie och den var att man skulle göra ett kort eller LO som speglade ens stil. Jag har ingen riktig stil. Jag gör mina alster efter hur mitt humör och sinnestämning för stunden. Hoppas att det inte gör någonting.
När jag gjorde detta kort idag så var (och är fortfarande) jag lycklig och glad. Jag var väldigt sugen på något sött så det fick bli en Tilda med en muffins i handen. Pappers biten bakom Tilda är ett papper med sötsaker på. Tyvärr kommer jag inte ihåg vart papperna kommer ifrån. Jag tror att jag köpt dom på Panduro iallafall. Nu ska jag gå in till Nettan och länka till mitt kort. Önska mig lycka till!!!!

6 kommentarer:

Lillnettan sa...

Åh, tusen tack för ditt härliga bidrag! Kortet är jättegulligt och jag blir sugen på sötsaker när jag ser det, haha. :D

Busan sa...

Hej vännen! Inte ska du be om ursäkt för du inte varit inne och tittat på bloggen på ett tag - jag vet så väl hur det är när man inte orkar och hinner allt man vill och jag är bara så glad att du tyckte kortet var fin!!! :) Dina senaste inlägg är så fina och jag önskar dig allt lycka till i utmaningen. Kortet är sååå jättesött!!! Hoppas du har en bra dag och får en liten pysselstund. Håller själv på med dekorationen inuti morsdgaskortet och får se vad det blir efter det. Kramar Busan

Lena B E sa...

Ooooo vilket sött kort!! Mmmmm... jordgubbar och choklad som är så gott!!! Jag önskar dig lycka till med ditt jättefina kort!! Kramar från Lena

Pernol sa...

Jättefint kort!!! Jag blir riktigt sugen på muffins nu! :D
Lycka till med kortet!

kramis
Pernilla

lk46 sa...

Tusen tack söta snälla rara Karina!
jag blev jätteglad och just idag behövde jag få några uppmuntrande ord.
Det är jättegulligt av dig att skicka alla dessa fina motiv till mig och det vackra kortet sen.
Hoppas du mår bra min vän1 jag är sliten och trött och vill bara krypa under täcket och be min jobbarkompisar fara åt fanders!
Tack snälla Karina!
massor av kramar från Lene
PS: Vilket underbart kort! hoppas det blir vinst!

Anonym sa...

Jättefint kort vännen!!! Håller på dig naturligtvis och hoppas på vinst för dig med det här urgulliga kortet!

Kramis Susanne