måndag 6 april 2009


Då har ännu en Måndag gått i raketfart. Underbart väder det varit idag. Gjorde lite nytta! Jag rensade ogräs och sopade trappan på framsidan av huset idag.
Var på sy föreningen ikväll. Gjorde två stycken omslag till choklad kartonger. Rättare sagt den ena till en choklad kartong och en till en choklad kaka. Jag har bara fotat den ena den andra fotar jag imorgon.
Godnatt!!

4 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå jättefin chokladask!! Lyckliga den som får denna påskpresent!! :)
Natti natti & sov så gott.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW den där choklad kartongen den var super fin gillar massor:) Ingen dum påsk present att få jag tar jätte gärna i mot "fnissar och ler"
Hoppas du får sova jättegott en riktig god natt på dig:) Kramis från lilla pyssel Inger

Pernol sa...

Snygg chokladask!!! Roligt med fjädrarna!
kramisar

Busan sa...

Hej vännen! Så smart och söt idé - det blev ju superfint!!! Oj, så skulle man ju kunna göra till små julklappar också!!! :) Måste jag komma ihåg att göra till alla choklad-älskare till jul!!! Hoppas att allt är bra med dig. Jag fick iväg sista påskkortet idag och har nu börjat på de sista som bara ska delas ut i närheten. Min man tar cyklen en liten runda så jag får en eller två dagar till på mig... är ju påsk mer än en dag så kortet får komma mitt i påsk istället nu när jag inte hunnit med riktigt. Hoppas du får en fin dag imorgon och tack för inspirationen!!! Kramar Busan