tisdag 21 april 2009

I am back!!!!

Gudarna ska veta att man inte är 20 längre. Vi var barnvakt i helgen först till min ena lilla systers dotter emely 8år sen till min andra lillasysters pojke Hjalmar som är 10år. Emely var här för att pyssla och det skulle givetvis Hjalmar göra också (svartsjuka) Pysselrummet ser ut som kriget och jag hittar inte vissa saker. Vi var totalt slut när dom små lymlarna åkt hem. Hjalmar bor bara i huset sidan om oss. Men han vägrade att gå hem han skulle också sova hos moster. Enligt honom heter jag monster Karina, för han trodde att det hette så och han älskade monster när han var liten och det kallar han mig än.

Detta var vad Hjalmar åstadkom på ett antal timmar. Ritat med en blå promarker 2 gånger 2 cm. Stansat ut tre ankor och limmat fast dom i sjön.

Emely hon fick ihop 2 st kort. Jag fick detta med Tilda med väldigt röda kinder och så gjorde hon ett uggle kort som hon skulle ge till sin mamma.

Fick min beställning från Hobby och hantverk idag. Länk finns här till höger. Så jag satte mig ner nu ikväll efter vi gått en kvällsrunda inne i Landskrona utmed havet och monterade dom. Vet ni hur mycket jag hatar att montera stämplar??? JÄTTEMYCKET! När det elendet var gjort så var jag ju tvungen att leka lite med stämplarna. Så det blev 2 ATC kort.Må så gott mina vänner. Godnatt!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min vän! Du ser ut att ha haft roligt i helgen!;-) Söta alster de små gjorde och blev det så stökigt för det dom gjorde då måste de ha gått bärsärkagång bland dina saker och de skulle ha fått städa efter sig, eller hur? ;-)
Hatar också att montera stämplar men det är desto roligare sen när man kan använda dem!:-)
Dina ATC kort är som vanligt jättefina! Men vad gör du med dem sen? Byter du dem med nån annan?
Ha det gott vännen!
Kramisar Susanne

Pernol sa...

Hej vännen! Ni verkar ha haft det roligt i helgen! Ja, i alla fall de små liven. De gjorde ju fina alster. Dina ATC¨kort är ursnygga!!!
Ha det bra!
kramisar
Pernilla

lk46 sa...

Hej vännen! Skrattar när jag läser det du skriver! jag har ju barnbarn så jag vet precis hur det är1
Skönt att veta att du lever, har tittat in och undrat var du tagit vägen!
Du tänker köpa Carinas stämplar... jag har några som jag kan stämpla upp åy dig, bara några få. De senaste är Skogstokiga och de är sååååå underbara!
Må gott vännen! kramizar från lene

camillaskreativa sa...

Visst är det kul när barnen är med och pysslar ;o) Fast man får ju inget gjort själv, mina ska alltid ha hjälp med en massa saker... ja, inte den stora då, hon sköter sitt pyssel själv.
Jag har svarat henne i danmark och fått svar tillbaka, men jag fattar inte riktigt vad hon skriver, du kan väl ta dig en titt på min gästbok och översätta lite åt mig är du söt ;o)
kramar
camilla

Lena B E sa...

Som vanligt helt underbara ATC kort, både dom här och i inlägget här under!! Du är så himla duktig på att göra dessa kort!! :) Ibland tycker man att det är bra skönt ändå att vi inte har några barn. Särskilt när man "hör" sånt här!! *skrattar* Nu har jag äntligen fått "ändan ur" och handlat upp mina vinstpengar + mer därtill som vanligt. ;) Kan du fatta att man behöver så mycket prylar. ;) *visslar* Jag har beställt 2 tidningar också ikväll, tänkte ta en "vad den nu hette" men så såg jag priset!! HUA!! Över 200:- Näää tack!! Fick ju 2 för nästan samma pris, och då valde jag dom såklart. Jag har läst ett gammalt nr av den ena tidningen, för jag köpte några begagnade på tradera i höstas, dom är nu lite för antika eftersom dom är ca 1 år gamla och mycket har ju hänt mycket på ett år i denna värld. Såg att du tänker köpa några av Carinas stämplar, är det samma carina som vi pratar om så kanske jag kan stämpla upp åt dig också, hör av dig bara. Massor med kramar från Lena