torsdag 30 april 2009

onsdag 29 april 2009

En bit tårta?Kolla vad jag har gjort! En bit tårta i papper. Flower soft på toppen som ska se ut som choklad glasyr. Ska sätta i ett ljus och en liten tag där det står Grattis på.
Det var allt för idag. Godnatt!!!

Tag och ATC

Idag fick jag nya stämplar från Hobby och hantverk (länk finns här intill). Var såklart tvungen att testa dom direkt. Det blev en jätte "Mariantisk" tag (länk till henne finns också här intill) och så blev det 2 ATC kort.
Det var allt för idag. Ett kort inlägg.

tisdag 28 april 2009

måndag 27 april 2009

Tävling!!!


Med detta kort ställer jag upp på en utmaning hos Nettan
Jag brukar sällan vara med på några utmaningar.
Det fanns en kriterie och den var att man skulle göra ett kort eller LO som speglade ens stil. Jag har ingen riktig stil. Jag gör mina alster efter hur mitt humör och sinnestämning för stunden. Hoppas att det inte gör någonting.
När jag gjorde detta kort idag så var (och är fortfarande) jag lycklig och glad. Jag var väldigt sugen på något sött så det fick bli en Tilda med en muffins i handen. Pappers biten bakom Tilda är ett papper med sötsaker på. Tyvärr kommer jag inte ihåg vart papperna kommer ifrån. Jag tror att jag köpt dom på Panduro iallafall. Nu ska jag gå in till Nettan och länka till mitt kort. Önska mig lycka till!!!!Sitter här och njuter av min fridag. Solen skiner och det är alldeles underbart. Tur att man har en laptop så att man kan sitta ute och besöka era bloggar.
Har faktiskt gjort lite nytta idag med inte bara suttit och surfat och solat.

Igår kväll gjorde jag 2 sidor i ett album som ska handla om vår katt Signe. Hon är vårt lilla barn och ibland skäms vi för hur vi behandlar henne och pratar med henne. Vi hoppas på att ingen hör oss. Dom hade trott att vi var lite rudis i skallen.
Albumet är ett kit som jag fått i present för länge sedan. Det är köpt på Panduro vet jag. Älskar färgerna.
Ha det gott.

söndag 26 april 2009

Fler ATC och receptkort.

Vilken underbar dag! 20 grader varmt och glada kunder. Jag har jobbat idag och man märker direkt på folk när solen skiner. Dom är mycket gladare och när kunderna är glada så är jag glad. När jag stängde affären klockan tre körde jag till centersyd och handlade 2 grillar (en var till dottern), tre par nya skor och så var jag givetvis en liten runda inom Panduro och där gick några 100 lappar.Jag har förevigat mitt recept på Marängtårta i kväll. Denna tårta gjorde jag till min dotter på hennes student. Den är sagolikt god och detta recept är jag väldigt rädd om.
Sen blev det ett ATC kort bara för att... Jag älskar att göra dessa. Jag vet att jag tjatar men jag gör det iallfall. Godnatt!!

lördag 25 april 2009

Mer fönsterputsning och ett receptkort.


Jag fick ett brev med posten idag. Från Lene. Det innehöll en massa stämpel avtryck. Gissa om jag blev glad???

Är så himla glad och stolt över mig själv för att jag har nästan putsat färdigt alla fönster på ena sidan huset.

Blev lite belöning sen. PYSSEL!!! Gjorde ett receptkort med en av Lenes stämplar. Jag tror att den kommer från Skogstokig. Jag gillade den jättemycket och den passar ju så bra på ett receptkort. Lene använde den på ett receptkort i förra omgången av vår swap. Visst är det roligt att se hur olika man färglägger motiven?

Nu måste jag försöka somna för jag ska jobba hela helgen och behöver krafterna. Det borde finnas ett vaccin mot sömnlöshet. Bara en spruta om året och man sover gott. DREAM ON KARINA!!!!!

torsdag 23 april 2009

LO, ATC och fönsterputsning.

Idag när jag kom hem från jobbet så satte jag igång och putsa fönster. Eftersom jag har ont jämt i armar och axlar så tänkte jag att jag tar ett par fönster var kväll nu en tid. Jag blir väl färdig så småningom.
Jag belönade mig själv med en pysselstund sen. Blev en LO och ett ATC kort.Jag vet inte riktigt när bilden på mig är tagen. Tror att jag är 2-3år iallafall. Jag har använt Tim Holtz nya stickers till titeln "Jag". Blommor från Prima. Klockstämpel från Maya Road. Chipboard swirl från Panduro som jag sprayat med glimmermist. Papper Bazill.
Jag blev riktigt nöjd med den måste jag bekänna.På detta ATC kort har jag använt en "nova blomma" som jag hittade en beskrivning på hos Mariante. Önskar er alla en god natt. Godnatt!!!

onsdag 22 april 2009

utseende som bara en mor kan älska

Eftersom jag inte har något att visa idag så visar jag en bild taget på 70talet.
Är vi inte bedårande OBS man får lov att ljuga om man känner för det.Idag har jag varit flitig och städat av vår altan. Kastat en hel massa. Nu inför jag ett förbud för att ta hem mer skit. När jag nästan var färdig så frågade grannen om jag ville äta lunch med henne. Vilken lyx. ÅÅÅÅÅÅÅ så gott det var.
När mannen i mitt liv kom hem sen så åt han lite middag sen gick vi en runda med min lilla syster och hennes sambo och deras hundar.
Imorgon är det jobb som gäller. Godnatt mina vänner

tisdag 21 april 2009

I am back!!!!

Gudarna ska veta att man inte är 20 längre. Vi var barnvakt i helgen först till min ena lilla systers dotter emely 8år sen till min andra lillasysters pojke Hjalmar som är 10år. Emely var här för att pyssla och det skulle givetvis Hjalmar göra också (svartsjuka) Pysselrummet ser ut som kriget och jag hittar inte vissa saker. Vi var totalt slut när dom små lymlarna åkt hem. Hjalmar bor bara i huset sidan om oss. Men han vägrade att gå hem han skulle också sova hos moster. Enligt honom heter jag monster Karina, för han trodde att det hette så och han älskade monster när han var liten och det kallar han mig än.

Detta var vad Hjalmar åstadkom på ett antal timmar. Ritat med en blå promarker 2 gånger 2 cm. Stansat ut tre ankor och limmat fast dom i sjön.

Emely hon fick ihop 2 st kort. Jag fick detta med Tilda med väldigt röda kinder och så gjorde hon ett uggle kort som hon skulle ge till sin mamma.

Fick min beställning från Hobby och hantverk idag. Länk finns här till höger. Så jag satte mig ner nu ikväll efter vi gått en kvällsrunda inne i Landskrona utmed havet och monterade dom. Vet ni hur mycket jag hatar att montera stämplar??? JÄTTEMYCKET! När det elendet var gjort så var jag ju tvungen att leka lite med stämplarna. Så det blev 2 ATC kort.Må så gott mina vänner. Godnatt!!!

fredag 17 april 2009

ATCJag lyckades precis radera bort mina bilder från vår senaste swap som jag äntligen hade fått tid till att scanna in. Blir så arg på mig själv ibland. Varför kan inte jag vara ett data geni??? Kanske för att jag inte är smart nog;) Men jag kan så mycket annat. Nu blev jag helt plötsligt skit arg på mig själv för att jag sitter här och skriver skit om mig själv. Jaha och nu känner jag att jag fått en liten släng schizofreni Men jag har faktiskt lyckats göra två ATC kort.

onsdag 15 april 2009

Blomkruka.Jag har sysselsatt mig själv ikväll med att göra ett kort som ser ut som en blomkruka Hittade beskrivningen HÄR. Det var ett roligt kort att göra, lite ovanligt. Gillade tagen som man drar upp och där man kan skriva sin hälsning. Det blir bara ett kort inlägg ikväll för jag är såååååååå trött. Godnatt mina vänner.

tisdag 14 april 2009

LO på min älskade vackra mor och lite ATC kort.Jag har gjort en LO på min mamma när hon var två år. Jag bara älskar denna LO. Vet inte riktigt vad det är som gör att den är en av dom bäste LOn jag någonsin gjort. Hon är min mamma och hon är väldigt speciell för mig. Jag älskar henne och det är nog därför att jag älskar LOn så mycket.


En närbild på blommorna visst är dom fina, Tycker jag iallafall.

Fick i hop 2 ATC kort idag den ena heter "Tomas i rutan" Det andra ATC kortet ska jag tävla med. Hoppas att ni får sova gott inatt

måndag 13 april 2009

Min hjälte.Jag var ju hemma hos mor och far igår och lånade lite bilder som jag scannat in i datorn idag. Jag måste bara visa min Morfar. Det är den långe killen till vänster. Han är min hjälte. Under andra världskriget så gömde hans familj Judar lite här och var i Köpenhamn och morfar fick ordna så att dom kom över sundet till Sverige. Jag har fått veta att han en del gånger fick ro hela vägen. I Sverige fanns hans vänner som ordnat med logi till Judarna. Jag har många gånger bett min morfar skriva ner lite om hur dom gjorde mm. Men han tvärvägrade han ville bara glömma elendet.¨
Men detta ska inte glömmas tycker jag.
För ett par år sedan vill danska regeringen dela ut medaljer till alla som hjälpte Judarna. Morfar tvärvägrade att ta emot det. Han tyckte att det skulle görs utan en massa lullul. MIN HJÄLTE MORFAR Han kommer förevigt finnas i mitt hjärtaOch nu till något roligare jag har gjort en LO på min och min syster. Hon var så besvärlig och omöjlig men det blev en bild så småningom.Sist men inte minst detta kort fick jag av Lena BE Hom är ju bara för gullig. Tack du snälla.

söndag 12 april 2009

Påsk lugn.

Jag har hittat "påsklugnet" eller vad man ska kalla det. Sov länge och klädde inte på mig förrän efter lunch. Jag behövde verkligen vara lite ledig. Solen gav mig energi idag. Hur länge ska detta under bara väder hålla i sig? Hoppas det håller i sig länge.Gjorde ett par ATC idag.
Detta kort gjorde jag så att det skulle likna lite som mosaik. Dödskallarna är Tim Holtz Grunge Board. Det är förresten ett häftigt material. Man kan böja det hur som helst och det rätar ut sig igen. Måste köpa mer av hans Grunge material.Detta kort är stämplat med 7gypsies CALAIS set. Vet egentligen inte vad jag tänkte på när jag gjorde det. Stämplarna har jag haft sen jag började scrappa för ca 1,5 år sedan. Då var 7gypsies material väldigt inne och jag tror att detta var mina första stämplar någonsin. Jag älskade detta märke och köpte mycket. Ska ha en del liggandes någonstans. Ska nog ta fram det och skapa lite med det.

I eftermiddags var jag hemma hos mor och far och fikade. Vi tittade igenom gamla foton. Plockade med mig hem en hel del som var på mig, min mamma, min mormor, min morfar. Har roat mig ikväll med att scanna in dem. Nu ska dom bara redigeras. Sen ska det göras LOs. Håller förresten på med en LO på mig och min lilla syster Marlene. Men det verkar som om den aldrig blir färdig. Ibland är det bara så och rätt vad det är så blir den bara klar utan att man vet hur det gått till. Nu ska jag lägga mig och läsa "Ängeln på sjunde trappsteget" Älskar denna bok. Har läst den innan men det är en bok som tåls att läsa om. Eller vad tycker ni?
Godnatt!!

lördag 11 april 2009

Äntligen ledig

Har inget att visa idag men jag har tre eller fyra projekt igång samtidigt Inte alls likt mig. Jag vill ha ett projekt färdigt innan jag startar nästa. Men men sånt är livet. Efter jobb idag så körde jag en runda till center syd och gick en stund på Panduro. Äntligen hittade jag den skärmaskin som jag ville ha. Lätt att byta blad när man ska biga, perforera, mm. Bra mått både inch och cm. Stor och bra kan ta ett helt 31 cm gånger 31 cm papper. Ville belöna min själv för att jag varit så duktig och jobbat sju dagar i rad. Nu har jag 2 pysselgöravadjagsjälvvill dagar framför mig och det känns underbart. Hoppas att jag har något att visa imorgon.
Vi höres Kramar Karina

onsdag 8 april 2009Ja då blev det äntligen Påsk igen. Älskar verkligen påsken för då kommer våren och för att det är en stressfri högtid hos oss. Inget stirrande hit och dit, bara vara. Min man ska vara ledig på fredag så han fixar påskmaten. Jag ska jobba någon får ju sälja godis till alla påskäggen. Älskar verkligen honom när han säger att det tar jag hand om maten. Sofie vår äldsta dotter kommer hem på fredag. Då ska vi bara mysa och äta tills vi storknar. Nog om det.
Jag har gjort ett midsommar kort man ska vara ute i god tid. Blev jätte nöjd med det.Sen blev det ett ATC som förövrigt jag också blev nöjd med.

Önskar er en God natt Kramar Karina

Blogcandy

Morgonpigga Mamma Malin har denna blogcandy.

tisdag 7 april 2009

ATC och chokladÄnnu en dag till sin ände. En dag som för övrigt har varit bra.
Jag har gjort ett nytt ATC kort. Dom här små godingarna är så roliga att göra.Fick en beställning på en choklad ask idag och den blev också klar. Damen som ska få den är 91 år.
Sist visar jag choklad etuiet jag gjorde igår på syjontan.
Godnatt!!

Blogcandy


Kolla in denna blogcandyn

Blogcandy


Kolla in denna blogcandyn hos ESSMO.

måndag 6 april 2009


Då har ännu en Måndag gått i raketfart. Underbart väder det varit idag. Gjorde lite nytta! Jag rensade ogräs och sopade trappan på framsidan av huset idag.
Var på sy föreningen ikväll. Gjorde två stycken omslag till choklad kartonger. Rättare sagt den ena till en choklad kartong och en till en choklad kaka. Jag har bara fotat den ena den andra fotar jag imorgon.
Godnatt!!

söndag 5 april 2009

Barn kalas och fler ATC
Blev väckt i morse av min lilla syster. Hennes son skulle ha barn kalas på Laserdome i Helsingborg och dom var en chaufför kort. Klart man ställer upp. Vi var fyra vuxna med 9 barn och hade riktiga svårigheter att hålla reda på dem. Hur klara ni dagis fröknar av det på så lite personal? Vi hade iallafall riktigt roligt.

Till middag idag blev det kinamat. Gud så gott!!! Vi åt så att vi nästan mådde illa. Nu behöver man inte äta på ett par dagar.

I vanlig ordning blev det lite pyssel i eftermiddags. Först så gjorde jag färdigt receptkorten till swapen. Eftersom vi bara var 4 st denna omgång så tänkte jag att jag skulle göra lite egna. Blev ett på apelsin sorbet.
Sen blev det 4 ATC.
Nu ska jag lägga mig och läsa "Ängeln på sjunde trappsteget" Har ni läst den? Jag har läst den en gång men det är en så bra bok så man kan lätt läsa den en gång till.

Vår väder och ATC kort

Vilket vår väder vi fått. Vi satt i solen i ett par timmar och drack kaffe och snackade skit. Jag är alldeles röd i ansiktet nu. Glömde att solen är stark nu på våren.

Som sagt så har jag inte gjort ett dugg nytta idag men det gör inget. Är man ledig så är man.

Jag har lovat Lena att berätta om hur jag lackade bokstäverna på ATC korten hon fick av mig.
Jag har använt Glossy accent på dom Lena och på bokstäverna på LOn "2 skönheter" har jag använt Crackle accent.

Lite pyssel blev det också ikväll. Två ATC koroch så gjorde jag nästan färdigt recept korten till swapen. Denna gången blir vi bara 4 st.
Första ATC kortet har jag döpt. Det gör jag sällan. Det heter "P som i påsk"

Nu kallar kudden. Sov gott.

lördag 4 april 2009

Blogcandy


Här hos denna danska tjej finns det en väldig generös blogcandy. Titta in hos henne. Hon är en riktigt duktig scrapare.

LO och ATC
TJOHO!! Våren är här!!! Mellan kunderna idag på jobb sprang vi ut och solade ansiktet. Så himla skönt när man sitter i lä. Termometern visade 17 grader. Man märker direkt att kunder och en själv är mycket gladare när solen skiner.

Ikväll så fick jag testat det sista på ugnen. Kött termometern. Gjorde en dansk fläskesteg med rödkål, potatis och sås. Så mumsigt det blev.

Blev lite pyssel idag också. Jag började på en LO på min mormor och mamma härom dagen och i kväll blev jag klar med den. Blev faktiskt rätt så nöjd med den måste jag säga.

Kände för att kladda till ett ATC kort också. Bilden har jag fått från en tjej som jag van tredje pris hos när hon hade en blogcandy. Klock stämpeln kommer från Maya Road och är embossad med silverpulver. Kanterna har jag också embossat men med kopparpulver. Gjorde ett ATC till men det måste torka först så jag visar det imorgon.

Nu ska jag skriva recept till vår swap vi har för andra omgången. Jag tycker att dessa receptkort är riktigt trevliga att ha ståendes framme i köket. Jag älskar att gå och titta på dem.