söndag 26 april 2009

Fler ATC och receptkort.

Vilken underbar dag! 20 grader varmt och glada kunder. Jag har jobbat idag och man märker direkt på folk när solen skiner. Dom är mycket gladare och när kunderna är glada så är jag glad. När jag stängde affären klockan tre körde jag till centersyd och handlade 2 grillar (en var till dottern), tre par nya skor och så var jag givetvis en liten runda inom Panduro och där gick några 100 lappar.



Jag har förevigat mitt recept på Marängtårta i kväll. Denna tårta gjorde jag till min dotter på hennes student. Den är sagolikt god och detta recept är jag väldigt rädd om.




Sen blev det ett ATC kort bara för att... Jag älskar att göra dessa. Jag vet att jag tjatar men jag gör det iallfall. Godnatt!!

4 kommentarer:

Malin sa...

JÄttefint kort och ljuvligt "marängomslag" =D

Ha en härlig dag!

kram
Malin

Lena B E sa...

Wow så snyggt receptkort!! & dina ATC kort är ju helt makalöst fina!! Superfin Lo du gjort också, som du har lite längre ner, sorry den har jag missat förut. Ha en trevlig kväll. Kramar från Lena

Lene sa...

Du är så duktig Karina, önskar att jag hade lite av din ork!
Jättefina alster och jag älskar ditt reseptkort!
Ha en bra dag vännen!
Kram Lene

Lena B E sa...

Hej min vän! Wow är du redan klar med swapkorten? det var snabba ryck!! Jösses vad nyfiken jag blir, det ska bli så jättekul att få hem breven!! Åh så spännande sen, uj uj uj!! Vi har mulet väder idag, men det är åtminstone varmt!! Jag hoppas mina scraptidningar kommer idag, då ska jag ägna stordelen av dan åt dom, och strunta i allt annat, utom maten förstås den måste jag ju fixa. Ha det så trevligt på juntan & ha en härlig ledig dag. Kramar från Lena