fredag 1 maj 2009

Dumma grill !!!!

Ja då var det Valborg igen. Synd att det var eldningsförbud här i vår kommun. Vi fick vara utan bål. Men det dog vi inte av. Men vi dog nästan av hunger. Vi köpte ny grill i veckan och ikväll skulle den provas. Något gick snett och grillj.......ln slocknade. Hade förmodligen inte öppnat spjällen som jag skulle. Eftersom jag var hungrig så att jag skakade och gnällde så fick jag grilla i ugnen. Men det gick alldeles utmärkt. Tur att vi har en ny snabb ugn.

Gjorde en LO ikväll. På min kära mor.Blev riktigt nöjd med den faktiskt.Jag älskar verkligen dom här små rosorna. Älskar dom så mycket att jag har köpt ett lager med dom så att jag inte står utan.
Har även beställt andra små mini blommor. Kommer nog på Måndag. När jag satt och var som mest inne i mitt alster så ringde telefonen. Det var Lena BE. Hon hade tagit reda på mitt telefon nummer. Jag blev så glad. Så kul att kunna sätta en röst till ett ansikte. Lena är en människa jag verkligen är glad före att jag träffat här på nätet. Jag har en del jätte goda vänner här på nätet och jag är så ledsen för att vi bor i vars en ände av landet. Det hade varit så roligt om vi kunde träffas någonstans i Sverige en helg och scrappa tillsammans.
Nu ska jag ladda batterierna med lite sömn. Godnatt!

3 kommentarer:

sussies sa...

Hej vännen! Vilken otur ni hade med grillen! Men då var det ju tur att ni hade er nya spis istället så ni ändå fick nåt att äta! ;-)
Ja, visst är Lena helt fantastisk, hon ringde mig också och vi pratade läääänge, så kul för mig då jag satt ensam på valborg då maken arbetade och barnen var ute på sitt håll.
Layoute är helt fantastisk Karina och jag har också blivit kär i dessa små rosor, de är helt fantastiskt söta! Har du stämplat den stora swirlen eller fanns den på pappret redan? Den är helt otroligt vacker!!!
Hoppas du får en fin 1:a maj och fint väder!
Många kramisar från Susanne!

Busan sa...

Sååå underbar LO du gjort med fotot på din mamma - helt underbart!!!! Duktig du är!!!! Här har jag bara pysslat lite och har ett kort jag ska redigera fotona på och lägga ut men kan ta några dagar för är så fint väder och vi försöker sitta ute så mycket som går då. Är ju så skönt i värmen i solen efter långa vintern... Och hoppas ni får ordning på gillen så den fungerar okej nu. Vi köpte en el-grill i somras och är ju inte alls samma sak men den var god att grilla lax och så på så vi ska plocka fram den igen bara det blir lite varmare på kvällarna. :) Kramar till dig och hoppas din helg är jättehärlig! Busan

Lena B E sa...

Vad trist att du inte fick din grill att funka som den skulle. Här var det inte läge att grilla alls på sista april, det var så isigt i luften så att stå ute och grilla var inte så lockande alls!! Tack för det jättetrevliga samtalet!! Det var så roligt att få prata en stund med dig!! :D WOW så helt otroligt fin Lo du gjort på din mamma!! Den är helt fantastiskt vacker!!! Verkligen snygga detaljer med blommor, swirl osv. Vi har haft väldigt varmt och vackert väder idag, med över 20 grader så har det varit en riktig sommardag. Helt underbart!! Massor med kramar från Lena