tisdag 5 maj 2009

Skiss utmaning på Svensk scrapbookings forum.

Hej mina vänner. Kul att ni tittar in;-D Började jobba idag efter 4 dagars ledighet. Man ska inte vara ledig för det är så svårt att komma igång igen. Vi hade en praoelev hos oss i dag. En tjej från 6 klass. Visst ska dom testa på hur det är att jobba. Jag förstår även dom företag som inte tar emot praoelever. Det kräver ett visst tålamod att sysselsätta en tjej som inte är ett dugg intresserad av något annat än sin mobiltelefon. Nog om det vi har alla varit barn men ibland glömmer man det.
Jag hittade en beskrivning på detta tag kort i en engelsk tidning. Lite annorlunda och väldigt roligt att göra. Har faktiskt dammat av symaskinen och sytt i kortet. Hade glömt hur effektfullt det kunde bli. Jag är väldigt nöjd med mitt kort iallafall.
Jag är med i en skiss utmaning på Svensk scrapbooking. Hade väldiga problem med att ladda upp LOn på forumet. Jag fick hjälp av Morfen (länk finns till höger) en riktig trevlig människa. Är även nöjd med denna LOn och nu är det bara att hålla tummarna för att det är andra som tycker likadant.
Nu är det hopp i säng för liten peng! Godnatt!

9 kommentarer:

sussies sa...

Hej svejs!!!
Vilket fint kort du gjort och så snyggt med det sydda! Lo:n är också jättefin och du, jag ska hålla alla tummarna för att du vinner med den! :-)
Har varit på månadsträff i vår scrapförening i kväll och det är så himla kul men jag får alltid min nackmigrän och otrolig värk i hela kroppen men det är det värt då det är så himla kul att komma ut och få träffa och pyssla med likasinnade!
Ska snart också hoppa i säng, ska upp tidigt imorrn.
Gonatt på dig och dröm sött!!!

Kramis!

Pernol sa...

Hej min vän! Jättesnyggt kort!!! Vikningen var kul och annorlunda! Jättefin LO!!!
Här är en som har svårt för att sova. Men du sover nog som en stock. Så dröm sött!
kramis
Pernilla

Milla sa...

Hej hej
Va mycket fint det har tillkommit härinne. Har inte varit här på ett tag ser jag...*skäms*.

Men nu ska jag kolla vidare.
Ha det bäst

Kram Camilla

P.s kolla in hos mig.. så får du se ett halsband a´la T.H ;)

Busan sa...

Önskar dig all lycka till i tävligen - LO:n är jättefin och jag hoppas du vinner!!! Och så sött kortet var som du sytt på maskin med - riktiga sommar-färger!!! Här ser ut att bli regn idag så jag ska se om jag kan göra klart ett födelsedagskort... efter det ska jag börja på student-tagen och har en idé sen får vi se hur det blir i verkligheten... hi hi... Kramar Busan

Lena B E sa...

OJ, vad du är kreativ!! Jättefint tagkort & supersnygg LO!! Hoppas det går bra i tävlingen för dig, jag ska hålla alla tummarna och tårna för att du vinner!! Tyvärr gick det åt pepparn för mej i tävlingen som jag var med på, men jag hade inte väntat mej något annat heller. :) Ska ge mej på någon ny utmaning tror jag. ;) Skrattade lite när jag läste din kommentar hos mej, näää vem är riktigt klok, inte jag iaf.! ;) :D Får jag bestämma så fortsätter vi med swappen! Så vill inte de andra kan ju du och jag köra, men dom vill säkert fortsätta också, :) tror du inte? ;) Det är så kul när breven kommer, så himla spännande att öppna kuverten och se alla fina kort!! :D
Kramar från Lena

Busan sa...

Hej igen! Tack för din kommentar på bloggen - den värmde... Kramar till dig Busan

Lena B E sa...

Hej igen min vän! Nu är två brev postade och snart på väg åt ditt håll, så håll utkik efter två med stämplade fjärilar på. ;)
Massor med kramar från Lena

Karina sa...

Flot layout og superfint kort.

Ann Cicilie sa...

Det tagkortet var vildt søtt! Elsker fargene, og figuerene :)