söndag 24 maj 2009

Papperspåsar och flask kort.

Jag har idag haft turen att få pyssla hela dagen. Först ut i detta inlägg blir ett flaskkort. Det finns ett fack som man kan lägga i en tag eller något med en personlig hälsning.

Tilda påsar från Panduro. Jag har dekorerat några tags som jag satt in där det blev en öppning i påsarna. Sidorna är smyckade med Saras alla scout märken som hon har haft liggandes här hemma.

Nästa är ett mini album också det av papperspåsar fast små sådana också köpta på Panduro. Har inte dekorerat insidan än. Det ska jag göra när foton dyker upp.
Sist men inte minst så har jag gjort ett atc kort. Här har jag lekt med Tim Holtz masker, stämpelfärger, UTEE pulver clear och så här fint blev nr3 i min serie "alfabetet"

5 kommentarer:

lk46 sa...

Godafton min vän!
Så mycket fint du gjort! Kul ide med påsarna!
Ha en bra dag imorgon!
Kram Lene

Lena B E sa...

Wow så snyggt detta ATC kort vart också!! Så himla läckra färger!! Jättefina påsar och snygga album!! Flaskkortet är hur fint som helst!!
Nu är det bara en som jag inte hört nåt från, hoppas hon hör av sig imorron.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Wow vilka fina alster du har gjort!!! Hur hinner du med allt? Läckert påsalbum!!! Snyggt ATCkort och gulligt flaskkort! Den andra påsen var jättefin!
kramis
Pernilla

Busan sa...

Hej Karina!
Vilken kreativ explosion du har gjort!!! :) Vad duktig du är och sååå flitig!!! Blir alltid så glad när jag tittar in till dig och ser allt fint du gör - tack för att du delar med dig! Och tack för att du tänkte på mig - här var en intensiv vecka förra veckan men nu har jag nog snart vilat upp mig igen så jag ska kunna pyssla igen. Hoppas du inte tog illa upp för att jag tackade nej till swapen - är så stor omställning nu med sjukisarna och jag har inte fått kläm på hur jag ska få ihop allt än men det brukar lösa sig efter ett tag. Har gjort några kort tidigare som jag ska lägga ut idag i alla fall så det händer lite på bloggen!!! :) Hoppas du fick igång grillen och tack för att du tänkte på mig - det värmer.
Kramizar till dig och hoppas du har en bra dag! Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Jag vill bara tala om att jag lagt upp en lista på alla mina swapvänner, om du vill hälsa på alla så finns en lista i min blogg.
Kramar från Lena