onsdag 13 maj 2009

VILL BARA SKRIKA UT ATT JAG HAR VUNNIT. HÄR KAN NI SE MIN VINST. VINNER ALDRIG NÅGONTING DÄRFÖR ÄR JAG GLADAS I BILLEBERGA.

3 kommentarer:

Lena B E sa...

Stort GRATTIS vännen!! Vad kul att du vann!! :) Jag var in och kikade på vinsten den är ju jättefin!! Den kommer du säkert att få mycket användning för!!
Är det där en dies som man använder i grodan?
Ha en bra dag.
Kramar från Lena

Busan sa...

Stort GRATTIS från mig med - är så glad att du äntligen vunnit för du är sååå duktig!!! Såg kortet du gjort till Lene på hennes blogg och det är så vackert!!! För att inte tala om din sista LO!!! Hoppas så att allt är bra med dig och tack igen för hjälpen med "lilla grodan"!!! Jag fyller inte förrän om ett halvår men tycker halva nöjet är att önska sig något ibland så jag hinner läsa på och kolla mycket vad det finns för mycket olika dies och så... känns som en hel djungel men hoppas jag ska få kläm på det. :)
Hoppas du får en bra helg från imorgon och att det är fint väder hos dig när du är ledig. Här blir det lugnt för pappa kommer nog och hälsar på i veckan som kommer!!! Är alltid som julafton då! :) Många snart helg-kramar till dig! Busan

sussies sa...

Men vilken tur du hade vännen! GRATTIS till din fina vinst!!! :-)
Man ska aldrig ge upp, till slut kommer turen iallafall (fast inte till mig förstås), eller hur?!

Vad mycket fint du gjort sen jag hälsade på sist! Har varit så himla mycket denna vecka med dotterns operation, resa till Umeå mm., pust!!! Har knappt hunnit med att andas känns det som och jag är såååå jättetrött och slut i kroppen med mycket värk.
Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare iallafall så man kan hinna pyssla och blogga också.

Ha en jättehärlig helg gumman och stort Grattis och stor kram till dig från din vän Susanne!