torsdag 21 maj 2009

Lo och ny mapp.Jag har sagt det innan och säger det igen. Alla såg ut som filmstjärnor på 40-talet!!! Men jag tror att jag vet varför dom var så snygga. Att ta en bild förr var ju lite svårare då. Man gick kanske till fotografen en gång om året och så kostade det en del. Då var det ju klart att man gjorde sig så snygg och prydlig som möjligt så att fotona blev bra. Det är så kul att få scrappa dessa svartvita bilder.Jag har äntligen börjat att sortera mina cardstock. Köpte en ny mapp på panduro som jag är väldigt nöjd med. Den kostade bara 149 kr. Jag tror att jag måste investera i en till. Man har så bra översikt på papprett i mappen.
Nu är det en date med John Blund som gäller.
Godnatt.

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej min vän! Jag får be om ursäkt men jag har inte hunnit fråga de andra än, det har varit så mycket och jag har inte varit så pigg heller. Nackmigrän - ont i nacken och en gräslig huvudvärk!! FY!! Jättefin Lo du gjort!! Den ser väldigt praktisk ut den väskan, jag har tittat på dom också, ska kanske ta och köpa mej en om jag får några pengar över. Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Jaaa, Lisan är jättesnäll och jag bara hoppas hon blir glad för det jag skickade med ner till henne också. Vi stämplar upp och skicka lite pyssel till varandra när vi har tid och ork och skickar oftast med bud med min pappa. Lisan fyller 40 år i sommar så jag har gjort lite små-paket till henne som jag ska lägga ut sen när hon fyllt. Hoppas bara hon blir glad!!!
Såg du gjort utmaningen men kom mig inte för att ta bort ditt namn bland de jag utmanat så självklart - strunta i den!!!
Låter så superkul med allt pyssel du beställt och så fin väska du köpt till dina papper - ser hur praktisk ut som helst. Hoppas du får dina saker idag!!! Och att du får en bra helg!!!
Många kramizar till dig! Busan

lk46 sa...

hej min vän!
Jag håller helt med dig! Jättesnygga allihopa från förr och det blir så snyggt med en Lo som din!
Vill önska dig en trevlig helg och hoppas allt är bra med dig!
Kram lene

Pernol sa...

Hej min vän!
Ja, alla var tjusiga förr i tiden! Snygg LO på din morfar! Den där väskan ser praktisk ut. Jag kanske också köper en sån när jag får pengar över.
Ha en trevlig helg!
kramis
Pernilla

Lena B E sa...

Ja visst var dom tjusiga förr i tiden på foton!!
Japp så har jag äntligen fått iväg ett nytt swapmail.
Ha en jättetrevlig helg min vän! Massor med kramar från Lena

BellaMio sa...

O vilken härlig LO, precis i den stilen som jag gillar så himla mycket!

Ville bara titta in och tacka för att du deltar i min BlogCandy :)

Anonym sa...

Hej vännen! Här har man legat i en hel del sen sist ser jag, va kul!!!
Fin lo på din morfar och ullhjärtana ser så mysiga och goa ut, blir helt säkert jättesnyggt på kort eller lo:s!
Karina, du bara är mästarnas mästare på ATC-kort, det är då ett som är helt säkert!!! Bara ÄLSKAR dem alla!!!!! Kul idé att göra ett kort till varje bokstav i alfabetet!!!

Har inte haft så mycket tid över för bloggandet nu i ett par veckor men nu framöver så ska det nog lugna ner sig lite, hoppas jag, och då kanske det finns mer tid för bloggandet och scrappandet.

Har du kikat i min blogg i helgen så har du nog sett min dotters nya stil, hehee!!!
Nä, skämt å´sido så var hon med på torsdan och fredan i en frisyrshow som var på Örnexpo, vår stads årliga mässa. Ska lägga in fler foton direkt från showen med den rätta klädseln och assecoarer så fort jag hinner. Dessa kort blev tagna när vi nyss hade kommit hem i tordags och något avsminkad.

Hoppas du får en alldeles underbar söndag med härligt väder!!!

Kram på dig min vän!!!