torsdag 28 maj 2009

Jag lever!!

Jag vill bara meddela att jag lever. Har haft både dataproblem och personliga problem. Men nu ska allt ha ordnat sig och jag har planerat att sätta mig vid pyssel och blog bordet imorgon kväll.
Jag har varit jätte dålig på att besöka er men ni ska veta att jag är så lycklig över att få ha er som vänner.
Många många många kramar till er alla.
KARINA

7 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Har tänkt på dig och saknat dig och är jätteglad att höra att det är bra med dig och att du är tillbaka. Är så glad att ha dig som vän och hoppas du får en mysig pysselstund idag och att allt snart är som vanligt igen.
Ha det så bra du bara kan! Kramizar Busan

Linda Horn sa...

Så roligt det ska bli att få se vad du skapar nu när du har varit ifrån så länge.

Tråkigt med problem, men skönt att det löst sig.

Camilla sa...

Tyckte väl att det varit lite tyst från dig på sistonde. Men ibland kan det blir så och då är det ju inte bloggen man prioriterar i första hand! Själv har jag haft fullt upp med tentor och annat strul. Nu är det bara en vecka kvar sen har jag sommarlov, ska visserligen jobba lite men man slipper att tänka på tentor och inlämningar. Tänk att när man jobbat klart så kan man göra vad man vill på fritiden, wow, vilken känsla. jag behöver verkligen ha lite skolfritt nu... Sen tar vi nya friska tag till hösten ;o)
Ha nu en skön och solig pingst och hoppas du får lite tårta och en liten present på mors dag!
Kramar i massor....

Lena B E sa...

Så skönt att höra att du lever!! Jättebra att det ordnat upp sig med allt! Inte kul med problem!! Jag överlevde besöket hos tandhyginisten också igår, tur va? ;) Vi får väl se sen hur det går när jag ska till tandläkarn och laga Usch!! Vill inte!! Men jag måste ju. Hade tyvärr ett hål (jä-la sk-t) Tack och lov är det en månad dit.
Massor med kramar från Lena

Ulrica... sa...

Hej vännen!

Jag är så oerhört tacksam & glad för att du läser om mitt lilla liv & alltid lämnar gulliga hälsningar! Hoppas att allt är bättre för dig nu! Jag har ngt till dig i min blogg bara för att just du är du!

Ha en trevlig helg, kramar Ulrica

Pernol sa...

Kul att du är tillbaka!!! :D Jag har undrat hur du haft det när det var tyst i din blogg. Jag är glad att ha dig som vän! =) Det ska bli spännande att se vad du skapar härnäst.

kramisar Pernilla

lk46 sa...

Hej Vännen!
Glad att se att du är tillbaka!
Inte så kul med problem, men tyvärr dyker de upp lite då och då!
men tänk på Karina att dina vänner finns här för dig om du behöver oss!
Ha det gott nu vännen och ha en skön Pingst!
Massor av kramar från Lene