lördag 2 maj 2009

Många alster dessa dagar.

Jag har en hel del att visa er i detta inlägg. Men först och främst vill jag tacka Sofie för en trevlig kväll igår. Det var riktigt roligt att få komma till Kristianstad.
Vilken skön och avkopplande dag det varit i dag. Jag har legat i badenbaden stolen och solat ett par timmar. Jag är inte så duktig på att sola. Blir alldeles rastlös och måste resa på mig och göra något annat varje halvtimme. Lyckades iallafall att bränna mig. Nu ikväll samlades vi ett gäng grannar vid byns allmänna grillplats och grillade korv. MUMS!! Så trevligt det var´. Ofta blir sådana här spontana händelser väldigt trevliga.
Jag har gjort färdigt ett litet album som handlar om vår katt Signe. Vet att jag har berättat det förr men jag gör det igen. Albumet är ett kitt som jag haft ett tag och jag älskar alla glada färger i det.
Väsk kortet är ett kort som Sofie fick igår. Hittade beskrivningen på nätet med jag kommer inte ihåg var.Här är ett minialbum som jag gav till Sofie igår. Gjorde ett likadant till min dotter Sara för ett tag sedan. Dom blev jätte glada för dom båda två.
Sist men inte minst så har jag gjort ett kort till skisstävlingen på Svensk scrapbooking. Gör sällan eller aldrig något alster efter en skiss men det var ju riktigt kul.
Godnatt!!

7 kommentarer:

lk46 sa...

Men kära nån så duktig du har varit Karina!. Synd att du inte vet var du hittat mallen till väskkortet för det gillade jag!
Hjärtalbumet är så vackert! och katalbumet måste vara kul att ha, härliga färger!
Må gott min vän!
Kram lene

Lena B E sa...

Oj, oj, oj vad mycket fint du har gjort i helgen!! Vad du har legat i och varit duktig!! :) Verkligen glada & härliga färger på Signes album, jätteläckert och jättesnyggt!!! Väskkortet är jättefint det också, tror jag kan hjälpa dig med en länk, jag ska bara ut och jaga rätt på den, jag vet att jag har sett den nånstans. Återkommer snart. ;) Kramar från Lena

Lena B E sa...

Här är den: C:\Users\len\Documents\Göra egna\Väskkort.mht
Varsågod!
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Förlåt det där vart helt galet!! Här är den rätta länken: http://www.kortifokus.se/vaskkort.html

Pernol sa...

Men vad du ahr varit kreativ och duktig!!! Jättefina alster blev det också!!!!
kramis
Pernilla

Camilla sa...

Oj, vad du varit flitig! Väskkortet var jättefint tycker jag, gillar lite annorlunda kort.Albumen var ju oxå fina.
Kramar
Camilla

Milla sa...

Wow! Gillar verkligen sakerna du gjort i det här inlägget.

Kraaam