fredag 6 februari 2009

Äntligen helg!!

En vecka går alldeles för fort. Jag tror att jag börjar få lite ålders-noja. Jag fyller år denna månad och har gått ett par veckor nu och tänkt på vad jag önskar mig nu när jag fyller 38år. När jag ikväll satt och pratade med min man om hur dagen varit och vad vi hade framför oss nu så sa han, du fyller ju 39år snart, vad önskar du dig? Jag blev alldeles konstig. Jag har varit helt inställt på att jag blir 38 och det kom som en chock när han sa så. Märkligt men sant. Men så är det och det kan ingen göra någonting åt.
Det har allt som allt varit en bra vecka måste jag säga. Har inte pysslat alls ikväll. Jag lade mig i ett fredags-bad istället. Jag badar i ett varmt skumbad varje Fredag. Tro nu inte att jag är en skitgris som inte tvättar sig på hela veckan för det gör jag. Det är så skönt för musklerna att få mjukas upp i ett varmt bad efter en lång arbets vecka. Ha nu en trevlig helg alla.

7 kommentarer:

Busan sa...

Hej Karina och tack för att du tittade in på min blogg. Och klart jag antog utmaningen - bara jag som inte har så många att skicka till - men jag får fler vänner efterhand och får skicka till fler då! :) Hoppas din helg blir skön och att du får en go pysselstund imorgon kväll. Har målat lite på uppstämplat idag med akvarell och det var mysigt. Kunde varit bättre med hälsan här men går upp och ner som för alla och just nu har jag mina ner dagar och snart är det upp igen! :) Blir så glad när du tittat in på bloggen - känns så kul! Hoppas du kan sova gott efter ditt fredagsbad - lät så mysigt att slappna av efter veckan så. Var rädd om dig och sov gott så hörs vi kanske imorgon! Kram och godnatt! Busan

Busan sa...

PS... man blir inte äldre än man gör sig - så visst är vi 17 år än... hi hi... Kramar Busan

Pernol sa...

Lyllos dig som har badkar! Jag tycker det är så mysigt att bada. men jag bor i lägenhet med dusch.:(

Visst går tiden fort! Jag fyllde ju nyss 30 och snart är jag 40 år. Ja alltså om ett halvår. suck!

Tack för din kommentar i min blogg!

kramar
Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Karina:) Tack för utmaningen jag ska forsöka ta tak i den måste bara tänka ut vem jag ska utmana för alla andra har redan blivet utmanad:) Å vad det låter skönt med ett bad jag vet vad du menar vi har en badtunna som jag badar i så ofta det bara går då är det ca 38 till 40 grader och sitta där ute med en klar stjärnhimmel det kan liksom inte bli bättre avkopplande. Har fått med mig ett par stjärnfall i bland riktigt mysigt:)
Om du är intresserad av att göra en väska som jag gör så finns där nu beskrivning på hur jag gör på min blogg. Ha en underbar helg och sköt om dig kramis från lilla pyssel Inger

Anonym sa...

Hej vännen!

Åh, vad skönt och mysigt det låter med ett varmt bad! Vi har 2 badrum men tyvärr bara duschar i dem bägge, hade badkar när vi bodde i lägenhet inne i stan för många år sen och då tog jag ett avkopplande bad så ofta jag kunde. Det är så skönt när man har en värkande kropp, eller hur?
Hoppas du blev riktigt avslappnad och fick sova gott hela natten!

Vad duktig du är som redan hunnit prova att göra en väska efter Inger´s beskrivning, längtar efter att få se den snart!

Du har 2 jättefina saker att hämta inne hos mig och jag ville så gärna att du skulle ha dem, det är du värd, älskar din blogg och gillar dig mycket Karina!

Många kramar från Susanne!

Anonym sa...

Förresten, glömde ju att gratta dig också på din födelsedag, vet ej exakt när den är men stort GRATTIS iallafall! :-)

Kramisar från Susanne!

Lena B E sa...

Stort GRATTIS på din födelsedag!