tisdag 24 februari 2009

Efterlysning
Är det någon som vet vart Mysmumlan tagit vägen? Hur hon mår? Jag är en stor beundrare av hennes alster och har blivit en god bloggvän med henne, men helt plötsligt har hon försvunnit.
Dagen har i övrigt varit bra. Har haft tre dagar ledigt och det var riktigt skönt att komma till jobb idag. Jag har lite svårt att komma igång efter en så lång ledighet. Vilket väder vi haft här i Skåne idag. Sol, sol och åter sol. Vi behöver verkligen ljuset. Jag mår iallafall mycket bättre när solen skiner.
Lekte lite med min nya uggla ikväll. Det embossade pappret har jag fått av Miapuh och parenteserna är clearstamps som scrapaddicted sålde för 10kr. Sen kladdade jag till en tag. Ser ni Tim Holtz mask i bakgrunden? Nej nu ska jag lägga mig och läsa. Godnatt.

8 kommentarer:

Lena B E sa...

Jag vet tyvärr inte heller vart hon tagit vägen. Saknar henne också. Vilket jättefint kort du gjort vännen!! Tagen är supersnygg!!! Du är så himla duktig på att göra tags!! jag tycker inte jag får till det nåt bra alls. Det syns tydligt att masken är med på ett hörn denna gång också ;) :) Massor med kramar från din vän Lena

Anonym sa...

Hej på dig vännen! Jag, liksom Lena vet inte heller vart hon tagit vägen, gillar också hennes scrapstil och är en stor beundrare av hennes alster.
Det enda jag vet och som framgår i bloggen är att hon har det tufft nu när hennes mamma är så sjuk och att hon själv har det jobbigt nu med sin fibro så hon kanske inte orkar och/eller har tid att blogga just nu.
Hoppas du får en underbar dag och att du har lika soligt och vackert väder som vi har här i Ö-vik just nu!
Kramisar från din vän Susanne!

camilla sa...

Ugglan är jättegullig, ser lite sådär lagom ynklig ut...
Vi hade oxå sol igår, men det är mulet och trist idag.
"Hostiga" kramar från
Camilla

Busan sa...

Hej Karina!
Hoppas att allt är bra med dig idag och så fin ugglan blev och tagen!!! Hoppas Mysmumlan snart hör av sig... och att allt är bra med henne. Har inte pysslat på några dagar - är lite förkyld och hängig och har inte haft lust - vilket är ovanligt för mig. Men har läst på en del om sjukdomar istället så tiden har inte varit förgäves. Väntar på Panduro och ska försöka göra en väska när det kommer - längtar..... :) Kramar till dig och hoppas allt är bra och du får en härlig pysseldag Busan

Lena B E sa...

Hoppas allt är bra & att det går bra för dig på jobbet idag vännen. Förstår att du längtar tills imorgon då grejerna kommer, du får väl leta ett gott brödrecept ikväll så du är redo! eller hur? Idag har vi äntligen solsken här, som jag har längtat... & äntligen skiner den. *glad* Hoppas ni också har solen hos er. Nu ska jag baka lite kakor och sen sätta mej å scrappa ett tag. Gubben jobbar så det är bäst att passa på! Vi hörs. Kramar från Lena

lk46 sa...

Åh så söt den är den ugglan och så fin tag du gjord.
Tråkigt när någon bara försvinner och man inte vet varför. Då finns alltid en liten oro.
Ha en dkön kväll vännen!
Kram lene

lk46 sa...

En liten uppdatering. Vi är 7 styck nu. Min mail är lite knasig så jag tar det här.
kram lene

Anonym sa...

Hej, vad fina alster du gör :D
Ser att du efterlyser Mysmumlan. Jag vet inte varför hon inte uppdaterar, men hon har kommentarsgranskningen på, och kommentarer kommer ju upp på bloggen, så hon finns tydligen i bakgrunden :)