måndag 23 februari 2009

MiapuhMiapuh skickade en present till mig när jag fyllde år. Nu har använt lite av dessa saker. Tilda på påskkortet har jag fått av henne och rosen på hjärtekortet också. Nu ska jag gå på syjonta (eller vad det kallas) Jag har packat till att göra ett kort. Men vi får se om det blir något gjort.

5 kommentarer:

Milla sa...

Nejmen va mysigt med en pysselkompis:). Tack för gulliga kommentaren inne i min blogg.

Stämpeln har jag köpt på forma hantverk:).

Ha det så bra

Kram

Busan sa...

Hej Karina!
Tack snälla för hjälpen med bredden på tejpen - då är det bara att börja på väska när Panduro kommer - måtte det gå fort! :) Oooh så kul du shoppat lite idag och så härligt du ska till scrappen ikväll och förstår du trivs - vi tjejer blir allt bara härligare desto äldre vi blir!:)
Och blir så glad du tycker våra orkidéer är fina! Kan bara säga - du skulle sett min fasters - där ligger vi i lä... fast vi är lyckliga för våra och stolta att vi klarar de så här bra. Måste fråga - är dina orkidéer nya? Våra äldsta är 10 år och det kan nämligen ta flera år innan de kommer i rytm efter man har köpt dem i affären eftersom de kan ha blivit hårt drivna innan. Låt dem stå i fönster så ljust som möjligt hela vinterhalvåret men inte i direkt sol så fort solen blir starkare på våren. Vattna var 7-10 dag och häll bort överflödigt vatten och se till att du inte får vatten uppe i själva bladrosetten - där de nya bladen kommer för då kan den ruttna helt och ingen räddning finns. Torka gärna bort lite damm med vatten på en bomullstuss någongång per år och prata med dem någongång då och då... sen är det bara väntan och tålamod som behövs. Tycker du de är trista utan blommor finns konstgjorda att sticka i så länge tills de kommer igång. Våra blommar en gång om året nu med början i november och sedan fram till april-maj. Sedan vilar de och på sommaren kan de behöva mer vatten - men man kan duscha lite med en vattenflaska bara då så rötterna blir lite gröna någon gång mellan vattningarna. Blev mycket men största felet är nog att man göra för mycket flyttar dem ofta och håller på - låt dem vara och tänk på att den behandling du börjar ge dem idag ser du först reslutatet av om ca 6 månader så ändra inte för mycket så du ser om det du gör funkar på dem. :) Blev långt - hoppas du orkar läsa. Måste bara berömma dig för dina fina kort och allt pyssel - njuter så av att titta på allt fint du gör!!! Kramar till dig Busan

Kamilla sa...

ÅÅ vilket fina kort du har pysslat ihop :D
Det är så kul att få några pysselsaker som man kan slänga ihop till något fint ;)

Lena B E sa...

Vad kul att du har varit och handlat igen!! Vad säger maken nu då? *skrattar* Vilket jättefint påskkort du gjort, super!!! Åh vilken rolig idé med papperen så där i hörnen på det andra kortet, det var verkligen en kul grej!! :) Rosen är superfin som du fick, jo jo somliga har tur ;) ;) Jag skojar bara :D jag har ju haft en himla tur på sistone, jag tror nästan inte det är sant!!! :) Kramar från din vän Lena

sussies sa...

Vilket fint påskkort du gjort med härliga färger, man blir riktigt glad när man tittar på det och stämpeln är jättegullig!
Tagen är också fin och jo... jag ser att det är TH´s mask du använt! Är så sugen på att börja med det men vet inte om jag skulle klara av det, är det svårt?

Ha det gött!
Kram Susanne!