onsdag 4 februari 2009Har haft en bra dag idag. Hoppas att ni också har haft det. Blev ett kort och en tag ikväll. Jag längtar efter att få göra en LO men jag har inga bilder att scrappa med. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Jag har längtat efter denna stund hela dagen för att jag ska börja på en ny bok som jag velat läsa länge. Sov gott alla mina vänner.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad du pysslar på Karina, du är så duktig och snabb! Kortet och tagen är jättefina och knapparna på kortet är ovanliga men jättefina! Gillar det röda embossade på tagen mycket, sååå snyggt och effektfullt det blev!

Hoppas din bok är spännade, var så längesen jag hade tid att läsa, läste jämnt förr. Fast då hade jag ju inte scrappingen som hobby förstås, *S*.

Ha en bra nattsömn och en bra dag imorrn!

Många kramisar från din vän Susanne!

camilla sa...

Så gulligt med små brev på tagsen, jättefint. Avis på dig som läser bra spännannde böcker. Mina böcker består nuförtiden av fakta,fakta och åter fakta (studielitteratur, hur spännande är det). Men förhoppningsvis blir man väl lite klokare av dem :o)
Sov så gott, jag ska oxå gå och knoppa nu...
// camilla

Lena B E sa...

Jättefina bägge två!! Wow vilken snygg blomma du har på tagen och snygga knappar på kortet!! Vad är det för bok du ska läsa? Jag läste mycket förr men numera får jag hålla mej till ljudböcker pga. ögonen. Ser så j...la dåligt! Såg att du är sugen på att göra en LO, tänkte tipsa dig om en tävling (du kan gå dit å se om du gillar skissen) här kommer adressen; http://nettantrollet.wordpress.com/ Massor med kramar från Lena

Anonym sa...

Hej på dig!

Hoppas att din bok var bra och att du inte läste för länge så att du inte fick tillräckligt med sömn!

Jag har en utmaning till dig inne hos mig! :-)

Många kramar Susanne

Anonym sa...

Hej vännen!

Vad du är flitig! =) det syns att du har utvecklats massor på senaste tiden, superroligt! =) Kanonfint kort & tag, bra jobbat! ;) Jag har oxå en ny bok som jag tänkte börja läsa. Jag är förtjust i sannberättelser, så denna gång blev det, När ingen annan ser. Säkert superbra!

Sov gott, kramar!