onsdag 25 februari 2009Jag har gjort en liten exploderande låda i kväll. Här finns en länk till en tjej som gör fantastiska boxar. Hon kallar dom Magic boxes. Min blev långt ifrån lika fin som hennes blir men övning ger färdighet sägs det. Jag har dragit igång en tidig vårstädning på jobb. Det är så skönt när man vet att allt är rent. Nu är det dax att lägga sig och läsa. Jag älskar denna stund på kvällen när man kan bädda ner sig med duntäcket och mysa med en bra bok.

9 kommentarer:

Lena B E sa...

Ooooo så snygg låda du gjort!! Den är jättefin!! Har du anmält dig än hos Lene? Kramar Lena

Busan sa...

Hej Karina!
Smulan hälsar och tackar för sitt grattis - hon såg väldigt nöjd ut kan jag meddela att hon får vara med i cyper-rymden och har fått fler vänner! :) Jag är så imponerad av denna låda du nu gjort - lyckades själv hitta den sidan en dag men tyckte det såg så otroligt svårt ut - men du klarade ju det galant!!! Och är bara glad om jag kan ge lite tips om de där blommorna - vet de stavas konstigt - hoppas att dina snart blommar igen. Nu ikväll har vi fått plusgrader här och regnet öser ner och sköljer bort all snö så nu kanske vintern är slut här. Lite vemodigt men längtar till våren så går nog snart över. Hoppas din bok är bra och god natt vännen! Busan

Miapuh sa...

Tjenare
wow snygg box.
hihi jo Johan är söt :D
Det är ju efter hans låt Odd är döpt :) så här skall de röstas järnet heltklart :D
Läget med dig?
kram

sussies sa...

Vilken otroligt söt låda du fått till och den som får en sån blir nog glatt överraskad när den öppnas, det skulla iaf. jag bli!

Har du sett den inne hos AnnicaH? Hon har också gjort en sån, hennes länk finns i min bloglista.

Nä, nu ska jag gå och sussa efter att ha stansat hela dan och hoppas att din bok är bra! Vad läser du för nåt? Läste mycket förr i sängen när jag lagt mig och skulle gärna göra det nu också... men har sååå svårt att slita mig från mitt pysselrum och datorn på kvällarna så det blir att man sitter där alldeles för länge, som nu då! *skrattar*!
Ha en underbar morgondag så hörs vi kanske då!!! :-)
Kramisar från Susanne!

Lisan sa...

Lådan va super snygg. Ska först testa göra väskan. Har äntligen hittat ett bredare dubbelhäftande tejp. fanns bla på ÖB. 10meter som va 50mm för 45:-, det va okej pris tyckte jag. Även Lidl sålde billigt nu. Tack för allt fint du visar o ger tips om. Kramis Lisan

Camilla sa...

Till blommorna och fjärilarna har jag använt mig av Overheadplast som vi hade hemma (vi försökte göra utskrift på dem i skrivaren, men det gick inte så vi har massor som bara ligger och dräller.) Jag skärde dem i lagom breda längder och det funkar jätte bra! Vet inte vad Elaine har till sina blommor o dyl,men man får ta vad man har bara det funkar :o) Tanken är ju att det ska se ut som att fjärilar o blommor svävar fritt. Lycka till!
Kram
Camilla

lk46 sa...

Snyggt, snyggt! Något som jag nog måste testa!!
Härligt med såna nya grejer man aldrig sett förrut!
Ha en bra dag vännen!
Kramizar från Lene

Hanna sa...

Jättefin låda! Kollade länken med och hon gör verkligen en massa fina explosionslådor.

Christel sa...

Åh, vilken fin box du gjort! Häftigt med blommorna!