torsdag 12 februari 2009

Blogcandy


Här finns det blogcandy mina vänner.

3 kommentarer:

Busan sa...

Hej Karina! Hoppas du kryar på dig riktigt för det ska vara en tuff influensa som går. Håller tummarna för dig här!
Och du har rätt - det är "min" Lisan som skrivit kommentar till dig. Vi tycker du gör så mycket så fint!
Förlåt jag är lite trög men du frågade om hon tagit fotot tror jag och jag kopplade inte riktigt. På Lisans blogg så har hon lagt ut bild på kortet jag fick av henne idag. Och om det är orkide-bilden som jag lade in vid mitt sista inlägg idag på min blogg så är det bara en bild som jag lade in som jag tog här för någon vecka sedan på vår ena orkide som blommar för jag tyckte den var så fin. Och om jag är helt ute och reser så hoppas jag du frågar igen när du orkar och mår lite bättre! Krya på dig massor! Kramar Busan

Fia sa...

Vilket snyggt band!!

sussies sa...

Hej vännen! Tråkigt för dig att vara sjuk, hoppas det inte är influensan bara! Jag tog hand om min familj förra veckan då de låg däckade i influensa och de har inte riktigt hämtat sig än. Jag slapp undan då jag har vaccinerat mig i några år då jag tillhör riskgrupperna.
Vad jag blir GLAD för din skull vännen då dina snälla chefer vill att du ska ta med dig dina väskor och kort till affären! Vilken chans du fått, ta den!!! Dina väskor är supersnygga och dina andra alster är också snygga, de håller världsklass om jag får säga vad jag tycker! Tycker kunderna att det ser ut som skolbarn som gjort dem så säg åt dem att prova själva, de skulle absolut inte kunna göra samma alster på din nivå! Då skulle det säkert se ut som om ett skolbarn har gjort det, så det så!!!

Hoppas verkligen att din feber ger med sig och att det inte är flunsan!

Krya på dig nu så vi snart får njuta av flera väskor och med påsktema, ser verkligen fram emot det!

Många varma kramar från din vän Susanne!