onsdag 18 februari 2009

Pizza mysVilken dag!! Så här bra dag var länge sedan jag hade. Först var det jobb. Alla mina kunder var glada och pigga idag. Man får agera lite hobby psykolog i detta yrke ibland. Men det har jag inget emot. Jag gillar att hjälpa till där jag kan. Sen kom dottern och hennes sambo hem med pizza från min favo pizzeria i stan. Bästa av allt var att jag fick min födelsedags present lite i förskott för dom kan inte komma på Fredag. Jag fick pysselsaker!!!*hoppar runt och jublar* Jag blir som ett barn när jag får presenter. Sen satt vi bara och myste och väntade på att min man skulle komma hem från jobb.
När dom kört hem så gjorde jag ett kort med lite av dom nya sakerna. Blev riktigt nöjd faktiskt. Nu kallar sängen på mig och det är ju bäst att lyda den. Kram till er alla. Godnatt!!

13 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow vilken present!! Vad kul!! Åh vad gott med pizza, det var några veckor sen vi åt det nu, det skulle sitta fint snart igen. Jättefint kort, hur har du hunnit med det ikväll?!? Hoppas du får en jättebra dag imorgon också!! Massor med kramar från din vän Lena

camilla sa...

Visst är det kul när man får eller köper själv nya pysselsaker. Jag blev ju veckans pandurobloggare och ska få ett hobbypaket av dem, väntar med iver å så ska jag få hem ett paket från Creative club vilken dag som helst nu, Värsta julafton... Fyller du år på fredag?
Kram
Camilla

Miapuh sa...

oh vad trevligt :)
ja pysselprylar är aldrig fel :D
*fnissar*

lk46 sa...

Så fina pysselsaker du har fått Karina!

Ska inte du vara med i tävlingarna på Grodans?
Förstår att du fyller år imorgon och vill önska dig en härlig födelsedag!
grattis min vän!
Kram Lene

Lena B E sa...

Grattis i morgon vännen!!! En dag i förskott. Det är säkrast att jag skriver det medans jag kommer ihåg, annars glömmer jag det bara. Kramar från Lena

Pernol sa...

Vilken kul present!! Å vilket fint kort!!! Bokstäverna var läckra! Har du gjort dem själv eller fick du dem i paketet? Det var snygg stil på dem!

Grattis i förskott!!!

kram
Pernilla

Miapuh sa...

00.03 JA MÅ HON LEVA HURRA HURRA HURRA HURRA GRATTIS :)
kram o ha en superbra födelsedag

Milla sa...

Vilka fin a kort och saker du gjort sen jag var här sist!

Kram Camilla

Milla sa...

Åhhh är det din födelsedag idag??

GRATTIS; GRATTIS!!!!!!!
Hoppas du får en underbar födelsedag!!

Kramizzzzz

Camilla sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!
Många kramar
Camilla

Lena B E sa...

GRATTIS!!! Vill önska dig en toppenbra & trevlig helg.
Kram Lena

Busan sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
Hoppas din dag blir jättefin och att du blir riktigt firad och att du mår bra. Massor med grattis-kramar från Busan

Anonym sa...

Åh, vilka fina pysselsaker du fick i present! Underbart kort du fick till av det också!

GRATTIS i efterskott min vän och hoppas din dag blev som du önskade!

Jag är lite efter nu då det gäller bloggandet den här veckan så därför missade jag din födelsedag, ledsen för det vännen!
Har haft sonen sjuk med maginfluensa den här veckan och passat upp på honom och dessutom har jag varit så trött och haft mycket värk. Man blir så trött när barnen är sjuka och man vill vaka över dem. Men idag är han på bättringsvägen och har fått i sig lite mat!

GRATTISKRAMAR till dig Karina från Susanne!