söndag 22 februari 2009

En ny pyssel kompis.Får jag presentera min lilla söta, rara, gulliga granne Freja. Hon har nu även hon insett att det är jätte roligt och scrapa. Hon kom till mig vid 14 tiden och gick hem vid 24tiden. Hon tog helt och hållet över mitt skrivbord och pyssel saker. Jag hade först tänkt mig en pyssel eftermiddag och sedan titta på Melodifestivalen eller som min Sara sa när hon var liten Festedimedivalen. Hade nog varit lättare att säga det rätt.Jag var iallafall utslängd ur mitt rum hela eftermiddagen och halva kvällen. Hon scrapade så att häftapparaten gick i 100 delar. Men det gjorde inget. Sen kom Frejas Mor och Far in för dom skulle titta på festedimedivalen med oss. Jag gillade 2:an och den gick till andra chansen. Är det nödvändigt med alla dessa omröstningar? Vi hade bara råd att rösta en gång för vi hade varit och köpt spis och fläkt får 11200 innan på dagen. Den kommer på torsdag. Som jag sagt innan så är det första jag ska göra i ugnen, bröd. Det doftar så gott.  

8 kommentarer:

Pernol sa...

Vad roligt för henne att scrappa!!! Vad kul hon måste ha haft!!! Jag bjöd in några kompisar innan jul och en av dem har en dotter på 13 år. De tyckte det var sååå roligt att göra kort! Det blev jättemånga julkort. Visst är det trevligt med scrappvänner!?

kramar
Pernilla

Busan sa...

Hej Karina!!!
Såå mysigt med grannflickan och håller med dig - inte hade jag heller kunnat neka en 9:åring som upptäckt scrapp!!! Men förstår att du längtar efter att få pyssla lite själv också... :) Håller med dig att jag förstår inte heller alla dessa omröstningar i alla program - i fjol försökte vi rösta men det blir för dyrt i längden - det är ju i sååå många program nu så det är ju inte klokt än om man väljer de samtal som har "lågpris". Nä, borde räcka man har tv-avgiften till de vanliga kanalerna för att få bra tv... :(
Blir så glad att läsa dina kommentarer och på din blogg - du är verkligen en riktig glädje och inspirationsspridare, Karina! Jag skulle på kalas idag men min kropp och jag är inte överrens så ska bli hemma och hoppas jag kan hälsa på en dag i veckan istället. Är verkligen ledsen att inte kunna följa med för var likadant i fjol när den här goa killen som idag fyller 15 år fyllde. Men jag har gjort gitarr och katt kortet som jag lade ut för länge sedan nu på min blogg till honom så hoppas att han blir glad ändå. Jag är ju för den delen en gammal tant för honom nu tror jag så hans födelsedag kommer säkert bli lyckad ändå - och det är ju det alla viktigaste!!! :) Kramar till dig och hoppas du får en pysselstund idag Busan

lk46 sa...

*skrattar lite* Jag förstår precis vad du menar Karina!
Jag har ett barnbarn på 10 år. När hon är här måste jag gömma sånt jag behöver för något jag har på beställning!
Hon älskar att göra kort, men också Lo har hon testat.
Nästa gång hon kommer ska jag fota det hon gjort! Men det dröjar nog ett tak då hon just nu övar varje ledig minut inför Musikalen Annie som hon är med i!
Ha en bra dag vännen!
Kram Lene

Lena B E sa...

Hej vännen! Ooooo vad gott med nybakt bröd, å vilken doft wow!!! Va kul att du fått en pysselkompis!! Synd att du inte har ett större bord så ni finge plats där båda två. Hon har legat i bra ser jag!! KUL!! Kramar från din vän Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Vad glad jag blir att höra att ni hittade det du ville ha igår, men tyvärr så gräver såna investeringar stora hål i börsen men förhoppningsvis så håller de i många år!

Idag är jag supertrött då jag fick hjälpa min man skotta loss bilen då han kört fast i drivsnö i natt när han skulle hem efter jobbet.
Höll på mellan 03.45-05.15 innan jag kunde dra loss honom, pust!!! Sen blev nog klockan närmare 06 innan jag somnade, vilken natt!!!

Hoppas du får ha skrivbordet för dig själv idag fast det är skoj med pysselsällskap också ibland. Du har nog fått en beundrare där!:-) Hon har verkligen varit duktig och fått till många kort, nästa gång kanske hon har foton med sig och vill göra en lo! ;-)
Du får nog kanske bygga ut din pysselplats så ni ryms bägge!hehe!

Ha en bra söndag nu och passa på att pyssla medans du har skrivbordet för dig själv!;-) *S*

Storkramen från Susanne!

Ha en bra söndag vännen!
Kram Susanne

Petra sa...

Tack för den vänliga kommentaren hos mej. Här finns också mycket fint att titta på.
Skrattade åt Festedimedivalen. Ja, jag tror också det hade varit lättare att säga det rätt. Man bryter ju nästan tungan av sej. Lilla Freja har gjort så fina saker, hon kommer bergis på besök fler gånger! Man blir ju biten eller hur.
Ha en skön söndagkväll.
Kram
Petra

lk46 sa...

Godmorgon Karina!
Pernol, Lena BE jag och några till ska ha en reseptswap och vi undrar om du har lust att vara med?
Jag håller i det och skickar ett mail till alla med bestämmelserna när jag vet hur många vi blir!
Ha en bra dag min vän!
Kram lene

Lena B E sa...

Hej min vän! Vad tyst det har varit här sen Freja varit hos dig!? Du är väl inte sjuk igen? Eller har Freja occuperat ditt pysselbord helt å hållet? ;) :) Jag vill gärna att du är med i receptswapen, har du lust att hänga på? Hoppas det!! Massor med kramar från din vän Lena