tisdag 3 februari 2009Som ni kanske vet nu vid detta laget så kan jag inte lägga mig och komma till ro om jag inte får pyssla lite. Det betyder inte att jag måste sitta i timmar, 5 minuter räcker. Antingen gör jag något eller så ordnar jag bara till lite i mitt rum och städar på mitt skrivbord. Tags är både roligt att göra och går rätt snabbt. Ikväll har jag gjort 2st till. Den ena, den med öljetterna har Mysmumlan (Ulrika) inspirerat till Hon gör ofta denna korsett konstruktion (så kallar jag det vet inte vad andra kallar det)
Annars har dagen varit bra. Fick jobba över en timme. Men det gör inget. Hoppas att era dagar har varit bra. Sov gott!!!

4 kommentarer:

Busan sa...

Håller med dig - fem minuter vid pysselhörnan och man kommer ner i varv när man gjort annat - är jättebra! Och dina tags är fina som vanligt!!! :)
Hoppas du får en bra dag! Håller på här än med Alla hjärtans dags korten till mamma och pappa men har mest insidan kvar nu. Tar tid för mig att göra mina kort men har ju mysigt under tiden så då gör det ju inget liksom... :) Kramar till dig från Busan

lk46 sa...

Så mycket fint du gjort Karina!
Du är jätteduktig på tags! Själv har jag inte kommit dit än, men kanske någon gång...
Ha en bra dag min vän!
Kram Lene

LenaS sa...

Jättefina!!
Kramis/LenaS

Lena B E sa...

Hej vännen! Jättefina tags som vanligt!! Vad har du använt för glitter på den med korsettsnörningen? Det ser ut att vara flera färger, har du blandat själv eller...? Hoppas du får en bra dag, själv ska jag trotsa värken å knapra piller så jag kan scrappa. Är så sugen på det nu när jag inte har kunnat hålla på med det på så länge. Funderar på att vara med i olika utmaningar och tävlingar. Kanske du vill hänga på? Hör av dig så ska du få adresserna! Kramar från din vän Lena