lördag 7 februari 2009

Awarder, LO och en väska.Jag är så glad ska ni veta. Jag har fått 2 st awarder av SussieJag kan inte beskriva känslan men jag blir så lycklig var gång jag får en award. Tack Sussie! Jag får fundera tills i morgon vem jag ska ge dom vidare till.
Inger har gjort en beskrivning av sin väska på sin blog. Vilket arbete!! Tack så mycket Inger!!!! Så här blev min första väska. Min man blev så imponerad att han vill följa med mig till Löberöd och köpa scrapprylar nästa Lördag och det ska ni veta är mycket ovanligt. Men det ska bli kul.
Har gjort en LO också idag. Har hämtat inspiration från Mysmumlan som är en väldigt duktig scrappare. Hon är en idol till mig och jag hämtar ofta idéer hos henne.
Vet ni? Jag fick kontakt med en gammal vän, på Facebook, som jag tappat kontakten med för många år sedan, Internet är en fantastisk uppfinning. Nu ska jag nanna. Sov gott alla mina dyrbara vänner.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen! Det värmer mitt hjärta oerhört att du blev så glad över awarderna Karina! Dom är du verkligen värda! :-)
Din väska blev ju fantastiskt vacker och vad duktig du är som klarade av att göra den! Tycker det såg så avancerat ut, men jag ska prova nån gång när jag samlat mod.
Lo:n blev också jättefin med dom färger som är mina favvofärger, så fin! Gillar korsettsnörningen och swirlen jättemycket!

Ha en riktigt bra söndag nu och sköt om dig och jag ska snart gå och natta!

Kramisar från din vän Susanne!

Kamilla sa...

ååå vilka fina saker som du gjort :D och grattis till awarderna, dem är du väl värd :D
Ha en härlig Söndag!!

Busan sa...

Hej Karina! Sååå fina saker du har gjort!!! WOW, vad duktig du är!!! Tyckte den väskan såg så svår ut att göra men du lyckades verkligen! LO:n blev jättefin också! Hoppas du får en bra dag. Här vräker snön ner och det är riktig vinter och men har börjat på ett kort. Blir inte att jag kan lägga ut det på ett tag för den som ska få det tittar in på min blogg ibland vilket är jättekul! Kramar till dig Busan

Lena B E sa...

Hej vännen! WOW!! Så jättesnygga alster du gjort!! Både LOn och väskan, vad du är duktig!! Grattis till awarderna!! Jag har haft en släng av magsjuka så därför har jag inte bloggat nåt, har inte orkat, men nu börjar det kännas bättre. Tack och lov!! Ha en jättebra söndag vännen!! Scrappa lugnt!! Kramar från din vän Lena.

lk46 sa...

hej Karina!
Va duktig du är som vågade dig på väskan! Jag tycker den ser svår ut, så jag väntar nog tills jag träffar Inger!
Jättefina Lo har du också gjort!
Grattis till dina Awarder, dom är du värd!
Ha en trevlig kväll min vän!
kram Lene

Karina sa...

Det er et meget smukt layout.
Jeg bor i Rødovre meget tæt på københavn.