fredag 13 februari 2009

Feber fri i 4 tim.Idag var det roligt att öppna posten. Detta vackra kort fick jag av Lena BE Gissa om jag blev glad. Så himla gulligt av henne. För ett tag sedan så utmanade jag henne att hon skulle göra tags och dom fick jag också. Sen hade hon lagt i två lås och en nyckel. Jag kan inte säga det för många gånger, men hon är en riktig vän. Jag uppskattar din vänskap jätte mycket. Hoppas att du och din sambo får en jätte fin Alla hjärtans dag.
Jag gjorde även en väska idag. Så nu är jag uppe i 4 väskor och två av dem är med påsktema. Tack Inger för att du fick mig in på väskbanan. I morgon ska vi åka till affären "Scrapaddicted" med min man. Det ser jag fram emot fast att jag vet att om han är med så kommer jag inte att använda så många pengar. Han kommer bara att säga, gud va dyrt det är;)
Här till sist vill jag bara tacka alla ni som skriver kommentarer i min blog. Jag blir lika glad vargång jag ser att någon skrivit här. TACK!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Åh, vilket vackert kort du fått av goa Lena och tagsen var också jättefina, likaså hjärtana!
Vad snäll hon är, jag fick också ett jättevackert kort av henne idag! Blev alldeles rörd av att det finns människor man inte ens träffat IRL som kan bli så goa vänner och vilja ge en så fina gåvor!
Grattis också till de 4 feberfria timmarna, hoppas du är på väg att tillfriskna nu! Var det influensan du fick?
Den här väskan är lika fin som de förra, jättefina "påskägg" de 2 sista väskorna blir till någon!

Tycker att du är jättefin på det fotot, så det så!!!:-)

Önskar dig en underbar Alla Hjärtans Dag idag!

Många krya på dig-kramar från din vän Susanne!

Lena B E sa...

Vilken jättefin väska du gjort igen!! & påskharen är ju bara för gullig!! Den är jättesöt!! Det var faktiskt 2 nycklar jag skickade med, den andra kanske har fastnat i nån tag eller så. Hoppas du är lite bättre i flunsan nu, massor med krya på dig hälsningar & kramar från din vän Lena