tisdag 19 maj 2009

Jag har hittat inspiration.





Jag hade glömt hur roligt det var att göra ATC kort. Jag tror att jag har hittat min "grej". Tänkte göra ett kort till varje bokstav i alfabetet. Fick iden när jag i Söndags var en runda på Panduro och inhandlade ett alfabet i clearstamps. Har länge trånat efter dessa hutlöst dyra bokstäver och nu kunde jag inte motstå frestelsen.

Fick ännu en idé ikväll. Jag har tovat ull liggandes här hemma i regnbågens färger. Tog fram ull nålen och tovade lite hjärtan som jag tänkte att man kunde ha som dekoration på ett kort eller en LO. Har gjort två stycken som jag har sytt på lite pärlor. Dom blev faktiskt väldigt häftiga. Ska fota dom så ni får se.

Det var allt från mig ikväll. Godnatt!

3 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen och så fint du gjort dessa ATC-kort!!! Längtar efter att se dina tovade hjärtan - låter jättefint!!! Och lyckos dig som köpt ett stämpel-alfabetet!!! De är jättefina!!!

Tack snälla för att du frågade mig om recept-swapen. Jag skäms men jag måste erkänna att jag är urkass på att laga mat och här hemma är det min man som står för den biten.... *rodnar* Så jag har noll koll på bra recept... Men Lisan däremot - hon är bra på att laga mat har jag förstått så där kommer ni få många bra recept!!! :) Tack snälla för att du tipsade mig om att jag kunde fråga om jag med fick vara med - det värmde att du tänkte på mig!!! Igår var min pappa och hälsade på och det är som julafton då - vi hade några härliga timmar tillsammans och var en riktigt fin dag som jag kan leva på lääänge... :) Hoppas du har det bra och att du haft en go pysselstund ikväll. Kramizar till dig! Busan

L8 sa...

Så läckra!!! Jag önskar jag hade fler timmar på dygnet så jag kunde testa lite sådant...
Jag kan varmt rekommendera dig att sy ett scrapförkläde (alt. tjata dig till ett som jag gjorde lite fint hihi)Jag ser fram emot att kladda med acrylfärger och mister :)
Kram
L8

Lena B E sa...

Wow så kanonsnygga ATC kort!!! Älskar det första med klockorna, det andra kommer på en välförtjänt andraplats!! Supersnygga båda två!! En kanonidé du fått, vilken tur att inspirationen kom tillbaka så snabbt!! Alfabetet ser riktigt fint ut, ser fram emot att se resten av det och dina tovade saker! Kramar från Lena