torsdag 7 maj 2009

Kolla vad jag fick!

Idag kom det bara rolig post. Två kuvert från Lene BE. Hon är så gullig. Med risk för att verka tjatig så säger jag igen att jag är så glad för att jag har fått så goda vänner här på nätet. Så synd att vi inte bor närmare varandra så vi kunde träffas.



Detta är en mapp fyllt med stämpelavtryck. Han tyvärr inte göra något med dom ikväll. Hoppas jag får tid imorgon.



Sen fick jag detta fina väskkort också. Man blir som ett barn på julafton när man får sån här post.



Sist men inte minst så har jag gjort mig ett recept kort till. Dom är så roliga att göra. Jag längtar tills vi får korten från denna omgången på swapen. Hoppas även att dom andra vill köra fler omgångar. Nu är det dags att sova. Godnatt.

3 kommentarer:

Pernol sa...

Åååå så fint kort och sån fin väska du har fått!!! Lena är så himla gullig! :D Jag fick post från henne igår. Kika in så får du se!
Vilket supersnyggt receptkort du har gjort!!! Jag gillar speciellt det lilla kuvertet. Himla snyggt!
kramis
Pernilla

Lena B E sa...

Supersnyggt receptkort!! Jag håller med Pernilla om kuvertet!! Det är ju super dupersnyggt!! Jag gillar även den lilla "sprickan" med notpapperet bakom, det ger en sån "gammal" känsla och är kanonsnyggt!! Massor med kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Känner så väl igen mig i att bli som barn när man får pysselsaker - känns som det när det var julafton när man var lite.. hi hi... Och alltid så fina saker du visar här på bloggen och fotot på er grannes katt är helt oslagbart - sååå söt bild!!! :) Nu ska vi sjunga lite singstar!!! Hoppas du får en jättemysig helg och är ledig lite så du hinner med någon mysig pysselstund. Helg-kramar Busan