måndag 26 januari 2009

Awader!!!Har fått 2 nya awarder av min vän Lene BE Hon är en så god människa och jag blir såå rörd. Jag har fått så många awarder nu och jag har inte gett dem vidare. Men nu ska jag iallafall ge dessa två vidare. Det är inte så lätt men det vet ni säkert.
Mina val är:

Busan

Inger

Ulrika (Hoppatossan)

Emilia

Mia Puh

Camilla

Mirabyll

Mariante
Jag vill egentligen ge den till alla som jag besöker dagligen. Men men.

8 kommentarer:

Busan sa...

Hej Karina! Jag känner mig så rörd att du tänkt på mig av alla!!! Blev så glad och samtidigt så förvånad för jag kan inte det här med award alls - och behöver hjälp! Läste på din sida längre ner och förstod lite... så ska jag göra ett nytt inlägg i min blogg och kopiera awarden från din sida och lägga in på min och länka till dig eller hur gör man? Har sett du haft och andra med men aldrig trott jag skulle få någon - tusen tack Karina!!!
Kram Busan

Mirabyll sa...

Hej & tack så jättemycket! Jag blir så glad!! Kram!

Ulrica... sa...

Hej Vännen!

Vad gullig du är som alltid besöker mig & håller koll på hur jag mår!!! Hihi! ;) Du är allt en för bra vän du! =) Jag har just uppdaterat bloggen så nu behöver du inte längta mer efter mina alster! ;)

Ha en bra kväll, kramar

camilla sa...

Ååå, vad gullig du är tack så mkt. Ska genast lägga upp dem på min blogg.
Kram Camilla

Busan sa...

Tack snälla för hjälpen Karina och för awardsen! Blev jätteglad och har gett bort en redan nu när jag förstår hur man gör! :)Sen har jag varit så busig idag och öppnat en ny blogg... adressen har du här: http://busan-bloggen.blogspot.com/ Och gissa vad som ligger allra först...!?! Ja, får bli en liten överraskning. Tack för att du förgyllde min dag och hoppas din dag varit bra också. Kramar och tack!

Miapuh sa...

Tjenare!
OH TACK SNälla rara söta :)
Lägger in den i dagens inlägg, efter sömn :)
vi moffar lite smått, de magnolia du har använt på dina kort är det "bara" dem du har? :)är de några andra du är intresserad av? :)
tja har du nån liten önskelista tro?
kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

En riktig GOD MORGON på dig Karina:)
Ett JÄTTESTORT GRATTIS till båda dina awards det är du väl värd:) TACK SNÄLLA GULLIGA du för att du ger dom båda till mig vad du är snäll:) Tar tacksamt i mot och är mycket GLAD å HEDRAD:) Massor massor med kramis från lilla Inger

materials sa...

conch246
flee756
keeper489
fair026
dock471