fredag 30 januari 2009


Mysmumlan Har snart haft 20 000 besökare och detta vill hon fira med pompa och ståt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!

Kul att du är med & lottar, du är värd alla vinster i världen för att du är så gullig & go! ;) Med mig & mammsen är det tungt just nu. Mamma är inlagd med dropp för hon kan inte ens svälja vatten längre. Själv har jag haft en hemsk migrän i flera dagar & trots det kämpade jag mig till sjukhuset igår kväll. Jag tog med tidningar, ansiktscreme mm. för att hon skulle bli glad! =) Det var stentufft att köra bil & ta med sig barnen när man knappt kan ta ett enda steg själv, men det var det värt för att få se henne lycklig över att jag bryr mig så mycket om henne! =)

Ha en fortsatt trevlig helg, kramar!

Anonym sa...

hej!

jag ville bara säga tack för dina fina komentarer som du har skrivit, jag ska faktiskt också snart ha en utlottning när mammas är över men jag ville bara säga tack!

ha det bra i dag kramar//Emmila

Emilias Blogg sa...

Ojj! jag råkade skriva en komentar så att det står att det är från mammas blogg men den var iallafall av mig hihi! ha det bra igen!

lk46 sa...

Hej Karina
Du undrade om den lilla flickan i sängen är en st'mpel. nej det är den inte, om du går in på Inger Hardings sida (länken finns vid kortet) så hittar du Giveaway där finns några stycken man får spara på sin egen dator och använda!
Kram Lene

Alexandra Arvidsson sa...

Sv:
Nädå jag ska inte sluta jobba hos familjen. men eftersom jag bara jobbar på vardagarna och känner att jag har förmycket fritid så skaffade jag mig ett helg jobb. Jag älskar att jobba hos denna familjen och vill verkligen inte sluta här.