tisdag 13 januari 2009

Älskar mina nya stämplarÄlskar Älskar mina nya stämplar. Jag har önskat mig dessa sedan jag började göra kort Hösten -07 och nu äger jag tre av dem. Fler ska det bli var så säker. Håller fortfarande på och experimentera med färgläggningen. Jag gillar mina promakers och har en hel del sådana sen gillar jag akvarellpennorna och min H2O pensel. Sen har vi gamsol metoden som iochförsig kan kombineras med promarkern. Jag är så totalt förvirrad jag måste bara göra det som känns rätt. Jag lovar att höra av mig om jag hittar mitt kall. Vad färglägger ni med Tipsa mig gärna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karina!

Vilka underbara stämplar! =)

Tack så mkt för dina ord hos mig! Du ska bara veta att jag har blivit hårt ansatt de senaste dagarna för att jag inspireras av andra, hoppetossa, coffeaddicted, mfl. säger att jag stjäl andras ideér & tar åt mig äran! Jag blir uppriktigt sagt förbannad & ledsen då jag inte har "stulit" andras ideér! Jag precis som andra inspireras av nätet, tidningar osv. den som säger något annat ljuger! Sedan är det ju så att man kanske ser något någonstans´& inta alls kommer ihåg vart vam sett vad. Men om jag inspirerats av något annat än mitt eget huvud & inte kommer ihåg vart jag såg det så ska jag skriva att inspirationen kan vara hämtat från nätet! ;)Att sedan få anonyma kommentarer från höger & vänster tycker jag är otrevligt & barnsligt! Men jag förstår att det handlar om avundsjuka! Tråkigt att det ska behöva vara så! Glad att det finns andra som fortfarande gillar det jag gör! =)

Ha en bra dag, kramar!

camilla sa...

Hej Karina.jag har en liten fråga!
Jag har fått hem mina nya promarkers och har gått loss på dessa idag, men tycker det är svårt att få till det när det är smått, färgen flyter gärna ut. Nu till frågan, har du ngt speciellt papper där du stämplar på/ska man ha det? Jag brukar ha lite tjockare, typ kartong papper. Kan ju vara jag som är lite för snabb i målandet, har inte riktigt tålamodet till att måla sakta ;) Skulle ha en hudfärg oxå, tyckte primrose såg hudfärgad ut,ha,ha,ha den var spygulaktig... Läste på google att färgen Ivory skulle gå bra som hudfärg (skulle ju ha kollat där innan jag beställde, typiskt mej)Vilken färg har du som hudfärg?
//Kram, Camilla

Lena B E sa...

Vilka jättefina stämplar! :)
Jag färglägger med mina pro-markers som jag älskar! Har funderat på att skaffa akvarellpennor också, men dom är så dyra... Kramar

sticker sa...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes