tisdag 27 januari 2009

Kladd!!Ikväll har jag kladdat kan ni tro. Tim´s maskar är roliga och använda. Dom kan jag rekommendera varmt. Det krävs lite träning men när man fått kläm på det så blir det jätte fint. Jag har min dotter Sara och hennes sambo Wille att tacka för att dom fick in mig i Glimmermistens värld. Fick 2 flaskor av dom i julklapp och idag fick jag ju 2 nya. Nu har jag 4 färger och det har jag över hela mitt skrivbord mé. Tur att det är vattenlösligt så att det går att torka bort med en blöt trasa. JAG ÄLSKAR GLIMMERMIST!!
Fick iallafall ihop 2 tags ikväll och dom blev jag jättenöjd med.

10 kommentarer:

Miapuh sa...

WOW så himla läckra :D
så hur gör man? vad behöver jag inhandla :D hihi
kram

Anonym sa...

Blev jättesnyggt ju! Skulle också vilja prova nån gång! hihi!
Som sagt, det är tur att de är vattenlösliga, annars skulle det inte vara så kul.
Har du fått nån ordning på din signatur?

Hoppas allt är bra med dig!

Kramis Susanne!

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Superfina tags har du gjort nu igen!!
Här då? Joodå det tar sig minsann, jag har faktiskt börjat lite smått. har åtminstone sprejat memories mist på dem, alltid något!
Men du lurade ju mej till att beställa från Hobby å hantverk idag, joo du... det är ditt fel. ;)Hi hi hi. Så jag var in där och gjorde en beställning jag med, köpte ett par masker bl.a. + lite till så klart, det vart ju en del när man tänker efter. *visslar* Kramar Lena

Norskan Inger sa...

ÅTER IGEN SUPER SNYGGA TAGS värkligen något att lifta ha ha ha:)
Ha en toppen dag:) Kramis från lilla Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej igen där:) Jag håller på med en mall, skiss eller förklaring till min väska. Började med min sista väska och sen tok batteriet slut i kameran å jag ville göra väskan klar så jag får gjöra en väska til och börja om från början igen med en skiss med mått. Det kommer du får bara ha lite tålamod med mig, ha en toppen dag:)
Kramis i massor från lilla Inger

LenaS sa...

De vart superläckra!
Kramis/LenaS

Maria O sa...

Åh dom tagsen är ju gryma.
Roligt att du lämnat spår efter dej. Alltid kul att se vem ssom besöker och jag blir barnsligt glad av att få kommentarer.
Vist får du gärna läka mej.
Blir glad att jag kan inspiriera.
Älskar oxå Hoppetossas härliga Tim Holst stuff.
Maria

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Tusen TACK snälla, söta, rara du för det jättefina kortet & tagsen!!! TACK FÖR ATT JUST JAG FICK DINA UNDERBARA ALSTER!!! OOOh vad jätteglad jag blev när jag såg vad posten kommit med!!! Och stolt å lycklig över att ha såna fantastiska vänner som är så snäll och skickar gåvor till mej, ja, jag blir VERKLIGEN RÖRD över att ha såna FINA VÄNNER!!! Det är så oerhört glädjande att jag blir alldeles ifrån mig!! Så Tack än en gång Karina!! Nu ska jag ta foton på detta, redigera dem och lägga ut på sidan! Men först ska vi äta... Vi hörs! Massor med kramar från din vän Lena

Lena B E sa...

Nu finns fotona på min sida iaf. Men i lite konstig ordning. Hm... Jag får aldrig till det som jag vill, & det syns TYDLIGT, jag förstår helt enkelt inte hur man ska bära sig åt för att få dem bredvid varandra. Suck!! Kramizar vännen.

materials sa...

yuanyu61
wusong85
moshou75
pohuaishen
qiri2000