lördag 31 januari 2009




Idag var jag iväg och köpte en tidning som jag köper var månad. Cardmaking heter den och med den följde dessa små söta stämplar. Jag tror att det är andra gången man får stämplar med denna tidning. Gjorde två kort också idag. Det första blev lite dystert, så det andra bestämde jag mig för att använda färger. Efter ett tips från Lene så gick jag in på Inger Harding´s sida. hon har lite "giveaway" av sina verk. Skrev ut dem och lekte lite med mina promarkers. Dom har jag inte använt på länge. Det pussande-paret-kortet blev faktiskt rätt bra. Ett alla hjärtans kort eller?? Jag trodde att jag hade tre dagar till mig själv nu men tji fick jag. Ska jobba imorgon 12 till 15. Men det kan man väl stå ut med.

fredag 30 januari 2009


Mysmumlan Har snart haft 20 000 besökare och detta vill hon fira med pompa och ståt.

torsdag 29 januari 2009


Fick ett tips av Inger om en sida som hade gratis vintage bilder Sen lekte jag med dessa bilder och fick i hop en tag som jag blev nöjd med

ROSA BLING CANDY!!!



Hann inte göra ett inlägg igår kväll så det gör jag nu innan jag ska iväg till jobb. Lekte med mina distresser och Tim´s maskar och tillverkade några bokmärken till min mans dotter, Sofie. Hon läser på lärarhögskolan och behöver nog många bokmärken. Dom kommer med posten någon dag Sofie. Gjorde an tag i kärlekens tecken också. Nu sticker jag och jobbar. Hoppas att jag hinner att pyssla lite ikväll. Måste göra det annars kan jag inte somna.

Pysselparadiset har utlottning av söta blomstämplar.

tisdag 27 januari 2009

Kladd!!



Ikväll har jag kladdat kan ni tro. Tim´s maskar är roliga och använda. Dom kan jag rekommendera varmt. Det krävs lite träning men när man fått kläm på det så blir det jätte fint. Jag har min dotter Sara och hennes sambo Wille att tacka för att dom fick in mig i Glimmermistens värld. Fick 2 flaskor av dom i julklapp och idag fick jag ju 2 nya. Nu har jag 4 färger och det har jag över hela mitt skrivbord mé. Tur att det är vattenlösligt så att det går att torka bort med en blöt trasa. JAG ÄLSKAR GLIMMERMIST!!
Fick iallafall ihop 2 tags ikväll och dom blev jag jättenöjd med.

Post

Jag älskar min brevbärare och hobby och hantverk. Mina saker har kommit.Jag ska lägga in en länk till Hobby och Hantverk ikväll när jag kommer hem. Vilken servis dom har. La in min beställning i Lördags eftermiddag, betalade i Söndags och fick mina saker idag. Jag fick en inte så liten överraskning med min beställning också. Så gulligt. Ha en bra dag. Kramar

måndag 26 januari 2009

Blommor, romantik och goda vänner.




Min man är inte känd för att vara den mest romantiska man på jorden. Jag får sällan blommor men idag fick jag en bukett rosor. Just för att man får blommor så sällan gör att man blir extra glad och överraskad när man får. Han är så härligt generad när han kommer med dem. Vet knappt var han ska ta vägen. Det kan verkligen tända en låga i vardagslivet. Jag älskar honom!!!
Idag har jag försökt att städa pysselrumet. Men ju mer saker jag hittade och glömt att jag hade ju mer pysslade jag och ju mer stökade jag till igen. Jag blir aldrig färdig. Har gjort en liten överraskning till Lene BE det kan hon behöva som har så ont nu. Ska försöka få iväg den imorgon med posten.

Awader!!!



Har fått 2 nya awarder av min vän Lene BE Hon är en så god människa och jag blir såå rörd. Jag har fått så många awarder nu och jag har inte gett dem vidare. Men nu ska jag iallafall ge dessa två vidare. Det är inte så lätt men det vet ni säkert.
Mina val är:

Busan

Inger

Ulrika (Hoppatossan)

Emilia

Mia Puh

Camilla

Mirabyll

Mariante
Jag vill egentligen ge den till alla som jag besöker dagligen. Men men.

Blogcandy


Karina Min namne har blogcandy hos sig. Jag vinner aldrig något men är man inte med så vinner man ju inte.

söndag 25 januari 2009

Rea!!



Var en runda på Panduro idag. Skulle bara titta. Har ju beställt lite på nätet som jag väntar på. Har ni provat att gå runt i en pyssel affär och bara tittat? Ska bara tala om att det inte går. Panduro har fått hem Tim Holtz Stickles glitter glue. Jag har aldrig ägt en sådan flaska och alla pratar så varmt om dom. Jag har massor med glitter glue fast det är Panduros egna. Samma flaskor som Tim´s men mindre glitter korn och tunnare "pip" Visst, Stickles var jätte bra men Panduros är mycket lättare att få snyggt det kommer inte så mycket glue på en gång. Nog om det. Hittade denna text stämpel också "CUTE". Kostade 10kr och det tycker jag att den var värd. Lite papper och blommor slank också med. Lite band hittade jag också. Är en passionerad band samlare Älskar färgglada band men använder dom sällan. Det måste snart bli en liten ändring på det.
Blev lite rädd på jobb idag. Efter alla rån som varit nu både här i byn och byn jag jobbar i så är man uppmärksam på allt skumt. Nu i eftermiddags så tittade jag ut genom dörren och såg en bil inbackad på vår parkering, motorn igång och två män satt i den. Jag låste dörren och ställde mig demonstrativt och glodde ut dom genom rutan. Dom blev kvar en stund sen rivstartade dom och stack. Tog bilnumret och min chef ska ringa polisen imorgon och ta reda på vem som äger bilen. Kanske stod dom helt oskyldigt där men jag chansar inte!!! Nu ska jag titta in till mina bloggvänner och se hur dom mår.

lördag 24 januari 2009

Strykjärn, glasögon, glimmermist och award!?!












Idag har jag fått en väldig romantisk present av min man. Ett strykjärn och en strykbräda. Kostade tillsammans 1200kr till sig själv köpte han 2 par läsglasögon för 10kr st på ÖB. Bättre han hade lagt alla pengarna på glasögonen. OK strykjärnet var jätte bra men bara för att det kostade så mycket så kommer jag inte att använda det mer!!!! Så det e så!!
Har gjort 2 st tags idag. Jag älskar att göra mina tags och kommer att sakna dom när jag ger bort dom. Nu lägger jag dom i en alstrad låda som jag gjort och tar fram dom ibland och tittar på dom. Det gör mig på bra humör.
Sen har jag fått en award av gulliga Lene Jag ska sätta mig ner imorgon och bestämma vem jag ska ge dom till. Det är så svårt att bestämma det för jag vill ge dom till alla.
Sist men inte minst så blev det lite mer pyssel saker. Jag har bla beställt Tim Holtz nya "Maskar". Jag har en länk till honom till höger. Gå in och titta på hans filmsnutt om dessa "Maskar".

fredag 23 januari 2009




Jag har gjort ett kort till Lena BE´s utmaning. Mariante har en skiss tävling på sin blogg och det är denna skiss jag gått efter. Givetvis ska jag anmäla (eller vad det heter) mig till hennes tävling också. En stor Mariante tag står ju på spel. Tack Lena för att du sporrat mig att vara med och tävla. Jag har även gjort en tag ikväll. En Karina tag. Jag har två nya vänner. Nya och nya, dom har legat rätt så länge oanvända i min verktygsväska. Vet faktiskt inte hur jag har fått två stycken. Har inte riktigt förståt mig på dom innan men nu har jag fått kläm på dem och använder dom nästan jämt. Sov så gott alla.

KOLLA BLOGCANDY!!!!


HÄR finns det blogcandy kan ni tro!!!!!
Kolla in denna scrappare hon är fantastisk. Vill även passa på att kolla så att jag inte hade glömt hur man länka. Nu bär det snart av till jobb. Imorgon Lördag är jag ledig men ska jobba Söndag. Men jag är så glad att jag kan säga att jag trivs på mitt jobb för tyvärr finns det många som inte gör det. En gång i tiden var jag en av dom. Jag jobbade på ett äggpackeri här i byn. Jag blev inte överraskad av själva arbetet för det visste jag inte var en dans på rosor men chefer och andra var så otrevliga och stämningen var jämt dålig. Hade ont i magen var gång man skulle till jobb. Men nu är det inte så mer. Jag älskar mitt jobb.

torsdag 22 januari 2009

Godnatt alla Om ni inte kan sova så titta in till denna tjej HÄR
Här är en länk till min vän Lena BE HÄR

MIN KÄRA GRANNE


Min granne är en människa som är så unik. En sådan växer inte på träd! Jag försöker att vara en god granne men kommer inte i närheten av henne. Hon ställer upp i vått och torrt. Eftersom jag vet att hon älskar vårt färskamalda kaffe på jobb så malde jag en påse och dekorerade den med en av mina tags. Hon dricker detta kaffe som fin kaffe när dom får speciella gäster. Ja hon är för rolig. Hon har inte fått påsen än men jag vet med säkerhet att hon inte tittar här i min blog, för hon kan inte sätta igång datorn.

Nu ska jag försöka länka här

Vill höra min egen musik!!!!

Jag är väldigt ledsen men jag har ett problem. Jag avskyr att surfa in på en blog med musik som automatiskt börja spela. Oftast är det hög volym på min dator och man hoppar upp ur stolen så rädd man blir. Jag sticker direkt ut från bloggen och besöker den aldrig igen. Jag vill lyssna på egen vald musik och inte bli påtvingad något annat. Ledsen för att jag verkar negativ men det är så jag känner.

onsdag 21 januari 2009

Ingen LO


Det blev ingen LO för min del idag. Skrivaren strular. Jag får nog läsa bruksanvisningen då går det nog bättre, men det får bli imorgon. Det blev iallafall en ny tag som jag blev rätt nöjd med. Jag hämtar mycket inspiration från både Mysmumlan och Mariante (länk till höger) Dom är båda fantastiska scrappare


Igår gjorde jag en LO på min kära svärson. Tycker att den här bilden är så bra, men det är ju inte jag som tagit den *ler* Mönster pappret har jag fått i jul klapp av honom och min dotter så jag tyckte att det var perfekt att använda det till en lo med honom på. Stjälkarna på pappret är täckta med sammets flock. Blomman har jag gjort i min Cuttlebug även krusidullerna är gjorda i Cuttlebugen. Snart är det dags för jobb men har planerat att jag ska göra en ny LO ikväll. Jag har tröttnat lite på att göra kort, men det kan ändra sig till ikväll för jag är en väldig okonsekvent människa.

tisdag 20 januari 2009

måndag 19 januari 2009

Flera tags.




Har gjort två nya tags. Jag får nog snart börja använda dom till något. Jag har använt min ransonskuponger som jag fått av kära Emilia och hennes mamma Mysmumlan (Ulrika) Länk till deras bloggar finns här till höger.
Imorgon börjar vardagen för mig igen. Jag är alltid ledig på Måndagar för då har vi stängt. Så efter tre dagars ledighet så börjar jag sakna min gulliga chef/vän .

Mitt ord.


You see life as complicated and intriguing. The only thing you know for sure is that you haven't figured it all out yet.
You question everything and believe very little. And whatever you believe is likely to change.

You are interested in theories, philosophies, and religions... even if you don't buy into any of them.
You are also fascinated by how things work. You'd like to understand as much in the world as possible

JAG HAR FÅTT 2 AWARDER




Av fantastiska, gulliga, omtänksamma och snälla LENA BE (länk som vanligt till höger i bloggen. Jag har ju fortfarande inte lärt mig länka på annat vis)

-De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
- Länka till den bloggen du fick den ifrån.
- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Nu ska jag bara fundera på vem jag ska ge den till.

söndag 18 januari 2009

Tags!!!!








Som jag har pysslat idag. Inte hela dagen. Har faktiskt gjort någon nytta också. Jag gjorde disressade tags så att det stod härliga till. Jag vet bara inte vad jag ska använda dem till. Har ni något tips???
Gjorde ett par kort också. När jag var färdig så såg det ut som en bomb trillat ner på mitt skrivbord. Var tvungen att ta ett foto så jag kan göra före och efter foto. Skulle egentligen ta ett efter foto nu ikväll men jag kunde inte sluta pyssla så det blev ingen städning.