lördag 21 mars 2009

CrisscrossÄr det bara jag som tycker att det är svårt att göra påskkort? Jag har lagt en beställning på Hobby och hantverk och i samband med det så gick jag in på deras blog och hittade en beskrivning på ett crisscross kort. Jag lekte lite ikväll och det blev två kort. Ni får ursäkta scaningen och bildkvaliten men jag orkade inte göra om det. Dom var riktigt roliga att göra.

Har även varit väldigt huslig idag. Jag har bakat vårt dagliga bröd till hela veckan (nu lät jag som en präst) Jag är så trött på att komma in i affären och så har dom inget färskt bröd. Men nu är det löst en vecka framåt. Sen gjorde jag pannbiff med lök, sås och potatis och hela köret. Och när allt var färdigt utom potatisen den var skalad men inte kokt. Så tittade vi på varandra och båda tänkte samma sak, PIZZA. Det var riktigt länge sedan vi åt pizza senast. Så pannbiffen fick in i kylen det är gott att ha färdig mat när man kommer hem från Hockeyn. In i bilen körde till Anelöv och hämtade pizzorna. Dom glufsar vi i oss. Men orkade bara hälften var på våra pizzor. Så nu har vi mat till en hel armé. Pizzabitarna kan bli en lagom lunch innan hockeyn Nej nu är det dax för min skönhetsömn Godnatt

6 kommentarer:

Pernol sa...

Åååå vilka jättefina påskkort!!! Själv har jag inte börjat med påskkorten än. Pizza är himla gott!!! Speciellt som jag bor ett stenkast från en pizzeria!
kramar
Pernilla

Zarine sa...

Visst är det roligt med crisscross! Korten är jätte fina, blev ju sugen på att pyssla nu ju... Gillar pappret med hönorna, var är det ifrån? Måste erkänna att jag blev väldigt lättad när jag äntligen hittade nåt som tog bort bläcket, tur det finns en massa olika bra forum när det är nåt man behöver hjälp med! =)
Kram Alexandra

Lena B E sa...

Oj så snygga påskkort!! Jättefina!! Jag håller med dig, av nån underlig anledning så är det svårare med påskkort än julkort, varför vet jag inte?!! Hoppas dessa pizzor var goda och inte degiga som de förra!! Vet inte när vi åt pizza senast men det skulle va jäkligt gott, jag längtar... Det kanske kan bli när gubben får lön. Vad duktig du varit som bakat igen!! Visst är det jättegott med hembakat färskt bröd? Smaskens!! Ha så kul på hockeyn idag. Kramar från Lena

Busan sa...

Tycker dina kort är så fina och så härliga färger och glitter!!! Håller tummarna för Rögle med här och hoppas det fortsätter gå bra! :) Hoppas ni får en bra dag och tack för alla kommentarer på bloggen - blir alltid så glad!!!
Kramar till dig Busan

lk46 sa...

Tycker som du Karina att det är svårt att göra Påskkort, men det är kanske för att man så sällan gör dem. Dina är i alla fall hur snygga som helst!!!
Må gott vännen.
Kram Lene

Lena B E sa...

Hej vännen! Jag ville bara tala om att du har en utmaning hos mej. Kramar från Lena