lördag 7 mars 2009

En liten undersökning


Jag har kommit på hur mycket jag just nu älskar och uppskattar min värmefön (eller vad den heter) Jag vet att det svänger lite med vilket verktyg man gillar bäst just för stunden. Jag undrar vad ert favorit verktyg är. Skriv en kommentar i detta inlägg. Jag tycker att det skulle vara intressant att få höra vad ni gillar.

8 kommentarer:

Busan sa...

Hej Karina! Blir så nyfiken på din embossingfön... vilken modell du har och så. Själv kör jag med brödrosten de få gånger jag embossar - blir inte så ofta just därför men vet inte vilken fön som är "bäst" när det är dags att investera i en?
Själv är jag just nu så glad för min skärmaskin - är en sån Panduro säljer med tre blad - ett rakt, ett vågigt och ett med perforerad kant. Det ända som är kass är att de inte vad jag vet säljer såna gummilister som slits när man som jag har svårt att få "lagom" tryck och ofta tar i för kung och fosterland och de gånger jag har kraft trycker så hårt att det blir djupa jack i den gummimattan... Ska maila någon butik på nätet och höra vilka storlekar de har som säljer såna man kan köpa till för det kanske finns som passar till andra maskiner som passar till denna med. Hoppas du har en bra dag. Ska försöka lägga ut awarderna från dig nu. Blir så lycklig att du är så snäll mot alla dina vänner och delar med dig så - det värmer mycket och hoppas du vet det. Kramar till dig och hoppas din dag blir bra! Busan

Kamilla sa...

Hmm jag är också väldigt förtjust i min embossigfön :D
Men mitt bästa köp är absolut silhouetten, hur många hundra har jag inte sparat på denna maskin??? Om det är nån dies som jag vill ha, ritar jag bara av den (jo jag vet fy skäms) och scannar in den i sillen och vips skär den ut!! Jag är käääär i den!!!

lk46 sa...

hej vännen!
Jag gillar också min embossingfön! Men Cuttelbuggen är nog den jag inte för allt i världen vill vara utan!
Funderar på att köpa Slicen... men man ju vill ha allt!
Kramizar lene

Hanna sa...

Hej Karina! Rolig undersökning. Mitt favoritverktyg är min shape cutter från Fiskars. Den är relativt billig jämfört med maskinerna och jag får perfekta cirklar, ovaler och hjärtan mm i flera olika storlekar hur snabbt och lätt som helst. I lööve it!

Karina sa...

Min Fischars skæremaskine kan jeg ikke undvære. Og derudover er jeg så glad for min punch med retroblomsten.

Lena B E sa...

Hej min vän! Det var en svår undersökning du kommit på ;) *S* Jag var tvungen att tänka till ordentligt eftersom jag inte har så mycket verktyg (än) men något jag gillar är min skärmaskin från you do, den har i nuläget 3 olika knivar, det ska komma flera också så småningom, får se om jag köper dessa då. Jag gillar också min cirkelstans och min kantstans. Hoppas du har en trevlig dag. Massor med kramar från din vän Lena

Camilla sa...

Skärmaskinen absolut, den använder jag mest iallafall ;o)
kramar

lolla sa...

Vilken kul fråga...
det verktyg jag använder mest är nog Fiskars skärverktyg kan INTE vara utan det
och cuttlebugen skulle jag inte heller vilja vara utan
kram lolla