torsdag 12 mars 2009

Ingen bra dag

Ibland är det bara så. Var ensam i affären idag. G och K var på mässa. Hade räknat med att få stänga kl 18 och ta bussen hem kl 18:45. Men G och K var hemma så att jag kunde åka hem kl 16:30 det var riktigt skönt. Var så trött ikväll att jag orkade ingenting. Men framåt 21 tiden piggnade jag till lite och började min planerade sortering av mina papper. Det har jag skullat gjort nu i flera dagar. Det är en sådan röra på dom och jag vet inte vad jag har och vad jag inte har. Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska sortera dom efter färg eller mönster. Ja det har jag morgondagen att bestämma mig på. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa. Godnatt.

4 kommentarer:

Lena B E sa...

Oj, då skulle du se mina pappershögar!! Hi, hi... Där hittar jag ingenting och jag vet absolut inte vad jag har... ;) jag tror jag vet, men helt plötsligt har papperet jag letat efter försvunnit, suck! Sen kan jag upptäcka att endera har jag redan använt det eller också finns det där... vem sjutton norpar mina papper i tid och otid ;) *skrattar* jaa det kan man undra, fast det behöver jag ju inte fundera på så länge-det är ju jag själv naturligtvis!! ;) *Skrattar* Ärligt talat skulle jag i alla högsta grad behöva sortera mina papper, men jag har för lite av sorterings vänliga mappar/väskor och dyl. för det. Då skulle jag sortera dem efter färg. förutom de som som hör till påsk & jul m.fl. de skulle få vara för sig själva. Men det var vad jag skulle göra, du hittar säkert på nån smartare idé!! Förresten, vad har du för favoritfärg? Jag bara undrar av ren nyfikenhet. Hoppas morgondagen blir bättre för dig!! Massor med kramar till dig vännen från Lena

Busan sa...

Hej Karina!
Tack för alla mysiga kommentarer hos mig - blir alltid lika glad. Hoppas att du mår bättre idag och får en bra dag. Läser du något du verkligen gillar just nu?
Och papperna ja, jag har de jag skurit upp i en sån IKEA hylla med tre lådor i playwood. De stora arken är i väskor jag fick när jag fyllde och jag har enfärgade i en och mönstrade i en - efter vem jag fått dem av. Men desto mer papper jag köper desto mer inser jag att det är ingen bra lösning så jag får också komma på något bättre efterhand.
Är så glad för vinsten och hoppas du med vinner snart! Det är du värd! Började så smått kolla på påskkort men den iden jag hade med att maska funkar inte. Det var för svårt för mig att se var motiven hamnar så jag har gett upp det med vanliga stämplar i alla fall. Får prova med clear-stamps någon annan gång. Har du fått till maskning? Kramar till dig och hoppas dagen blir bra. Busan

sussies sa...

Hej vännen! Ja det där med att sortera papper är en grej för sig!;-)
Från början hade jag allt i en sån där pappersväska men den blev snabbt för liten, hehe! Sen hade jag en väninna som skulle köpa 2 såna där vita riktiga mappvagnar men de var alldeles för dyra för mig. Men som tur är så samtidigt som jag surade lite över att dom var för dyra så hittade min man en precis likadan sån vid våran container (hoppas du inte tycker att jag är äcklig nu;-)!) men han tog hem den då den såg riktigt fräsch ut. Den hade bara lite ytrost som vi snabbt fick bort och tvättade av den och den blev som ny igen, bara hjulen som kärvar men det gör ingenting då jag inte behöver dra fram den där den står nu. Sen behövde jag bara köpa mapparna till och vips så hade jag en superbra pappersförvaring! Är så glad över att han hittade den! Men en liten hemlis; den börjar också bli för liten nu, hehe! Skulle behöva en till för att ha cardstocken i men den ryms inte i mitt scraprum, tyvärr. IKEA har ju tidigare haft en mappvagn som faktiskt är jättefin och inte alls lika dyr som den vita (den kostade runt 1000-lappen utan moms), den här kostade nog runt 300-400.- om jag minns rätt. Är lite osäker om den finns kvar nu men det kanske är värt att kolla upp iallafall.

Jag undrar också vilken din favoritfärg/färger är?

Ha nu en riktigt underbar fredagkväll och helg!

Kramisar från Susanne!

lk46 sa...

Hej Karina! ..ler lite när jag läser det du skriver. jag sorterar papper nästan varje vecka och alltid efter ett nytt system, som går om och om igen. Aldig blir jag nöjd så nu har jag anfärgade för sig och mönstrade för sig.
Sen har jag två plastfickor, en för anfärgade spillbitar och en för mönstrade. Jag har alla papper till baby på ett ställe, alla julpapper ett annat ställe.
Men jisses så duktig jag är..Skrattar..
Ha en trevlig helg min vän!
Kramizar från Lene