onsdag 25 mars 2009

SWAPAR
Vi har haft en recept swap. Vi var 7 st som var med och temat var fisk. Oj vilka goda recept jag fick i min brevlåda i dag. Jag måste ta reda på vem det var som var med i swapen. Jag vet bara vem 5 av dom är. Men det fixar jag på något vis. Men vill ju gärna tacka dom.

Jag och Lena BE har haft en liten mini ATC swap. Alltså korten var så stora som dom ska vara och med mini menar jag att det bara var hon och jag. Hon vann en Tim Holtz stämpel härom veckan och jag fick hem min efterlängtade TH stämpel "Time" härom dagen. Lena hade aldrig gjort något ATC förr så jag utmanade henne. Vi skulle göra vars 4 st och använda våra nya stämplar på minst ett av korten. Vi satte ingen deadline utan vi fick ta den tid vi behövde. Men Lena var snabb. Jag gissar att hon var väldig sugen på att prova sina ATC talanger och dom talangerna har hon verkligen. Kolla in vilka vackra kort hon gjort till mig. Alla 4 satt i ett crisscross kort som jag också blev förälskad i. Älskar dom små speglarna och det färgrika pappret.
Jag själv är färdig med 3 av 4 kort. Trodde att jag skulle få dom färdiga i kväll men tiden räckte tyvärr inte till. Så Lena, jag skickar iväg dom på Fredag med posten så har du dom förmodligen på Måndag.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Just nu läser jag en bok med spökhistorier. Skit läskigt ska jag be att få tala om. GODNATT. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2 kommentarer:

lk46 sa...

Hej Karina.
Det är pernilla och Lena L som är med på min lista över Blogvänner som har varit med. Jag tror det är dem du inte vet om!
Så duktig du varit att redan fått ut dem. Jag ska scanna mina imorgon!
Ha en trevlig kväll min vän!
Kram från Lene

Pernilla sa...

Det var väldigt kul att vara med. Alla var så jättefina.