tisdag 24 mars 2009


Jag fick min beställning från Hobby och hantverk idag. Min efterlängtade TH stämpel "Time", grunge board, glossy accent, Tims små klipps som man kan hålla ihop dokument eller ha dom som dekoration och en del cardstock. I paketet från Eva så låg det material till att göra ett crisscross påskkort. Av materialet jag fick så fick jag ihop 2 st kort. Men jag visar bara det ena här för det andra blev inte riktigt färdigt än så det visar vi imorgon. Jag var bara tvungen att direkt när jag kom hem från jobb stressa till lite middag och äta fort duscha sen fick jag sätta mig och vara kreativ.

Jag gjorde två ATC kort idag också. Lugn LENA BE det är inte dom som du ska få. Dom ska bli mycket finare det lovar jag

Vet ni vad jag mer har gjort? Jag gav vika för dom här tombow pennorna. Har beställt 10st så dom kommer väl i dagarna. Svåra att motstå eftersom alla tycks höja dessa till skyarna.


Heja Rögle ni är bäst. 2-4 borta Inte illa måste jag säga. Nu gäller det på fredag hemma.

1 kommentar:

Lena B E sa...

Hej vännen! Vilka fina kort du gjort!! Jösses vad du är snabb!! Ja, det var 4 atc vi bestämde & jag hoppas att mina kommer fram till dig idag, vänta dig inte för mycket... det är ett tappert försök att göra atc kort då jag aldrig har gjort sådana förrut. Blir du inte nöjd så lovar jag att göra nya till dig. Hoppas att solen lyser på dig idag, här är det soligt och fint men kallt. Massor med kramar från Lena