måndag 16 mars 2009

Nystylad blog och ny LO

Då var denna Måndag snart slut och ingen nytta har man gjort. Fast det kommer fler dagar. Jag har iallafall vårat till min blog lite. Prickarna ska associera till påskägg nu när det snart är påsk. Men ska jag vara ärlig så gillar jag inte riktig denna design men jag orkade inte göra om det. Får vara så här till efter påsk.

Jag har gjort en LO ikväll. Började på den igår kväll. Bilden är min dotters sista skolkort som är taget i 9:an. Jag har gjort ett dolt journaling kort. Sitter under det blåa ruggade pappret uppe till höger. Det är något helt nytt för mig. Har alltid haft synlig journaling. Har även använt 2 av mina virkade "Sara" blommor. Blev riktigt nöjd med dom. Känns extra roligt när man gjort dom själv.

Måste även klargöra att det här med virkade blommor inte var min egen idé. Jag läste i senaste numret av Scrapbooking mm att eftersom ekonomin nu är så som den är i världen så kom det här med hemmagjorda dekorationer att bli mer inne. Dom visade även en virkad blomma som visserligen inte var hemmagjord men den var virkad. Jag kallar mina blommor för "Sara" blomman för att dom är gjorda av mig och av mina händer och av min tid. Jag tror inte att någon kommer att säga något om det men nu vet ni iallafall hur det ligger till. Dax att fluffa till kudden och hitta rätt sida i boken. Sov gott ni som läser detta på kvällen och ha en underbar dag ni som läser på dagen.

3 kommentarer:

Pernol sa...

Jättefin LO!!! De virkade blommorna blev ju jättebra!! Snygga också!!!
kram
Pernilla

Lena B E sa...

Supersnygg Lo!! Blev jättefint med blommorna!! Gillade mycket det du gjort med det rutiga papperet!! Fjärilen är ju jättefin!! Vart har du hittat den? Ha en underbar dag. Massor med kramar från Lena

lk46 sa...

Åh så fin den är Karina.
Snyggt med de virkade blommorna på.
Ha en bra dag vännen!
Kramizar från Lene