fredag 6 mars 2009

Dagens ATC


Ikväll har jag kladdat fritt med distresser och embossingpulver. Det var jätte kul. Bara att bara gå lös på pappren med färg och hoppas på att det blev bra. och vet ni? Det blir det!!!!!!

2 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! WOW - så fint det blir - du är jätteduktig på detta!!! Har kollat på Tim Holtz (tror märket heter så...) och just med distresser och allt de har och jösses - dina saker blir ju ännu finare än det han gör!!!
Blev så glad när jag läste att du gav bort dina awards till alla dina vänner - längtar tills jag känner fler på bloggisar så du kan få av mig med för jag tycker du är så enormt duktig och skulle vilja ge dig jättefina awards med. Det får bli en kvälls-kram så länge och hoppas du vet att jag tycker du är jätteduktig ändå. Sov gott!
Kram Busan

Lena B E sa...

Å så fina tags du gjort vännen!! & ATC kortet är jättefint!!
Jag håller med Busan att du är jätteduktig på detta!!!
Hur har din dag varit då?
Ska du se melodifestivalen ikväll? Förra gången var det mest bara skit tyckte jag, så jag hoppas det blir bätte denna gång. Jag tror vi ska äta pizza ikväll, det ska bli gott, det var länge sen jag åt en pizza och jag är lite sugen på en sån, dessutom orkar jag inte laga nån mat idag, så då är det ju tur att pizzeriorna finns eller hur? Kramar till dig vännen från Lena