onsdag 18 mars 2009
Jag blev färdig med mitt påskkort ikväll. Jag har inte skrivit något om påsk på framsidan av kortet för att jag vill att det ska vara ett kombinerat påsk-vår kort. Jag kommer att skriva något om det inuti kortet sen. Stämpeln är en Sara Kay stämpel och jag har färglagt den med akvareller. Riktigt roligt med akvarellerna dom har jag inte använt på lääääääääääänge.

Jag har beställt lite scrapsaker i dag på Hobby och hantverk. Som jag längtar till leverans. Dom brukar alltid skicka den dagen efter man betalt. Himla fort går det iallafall.

Annars har dagen varit bra. Man märker direkt på kunderna att solen skiner. Alla är glada. Hoppas nu att våren har kommit till Skåne för att stanna. Nu ska jag leta fram min bok och bädda ner mig under duntäcket. Godnatt!

4 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Oj, så fint kort du gjort - det är riktigt vårligt och så söööttt!!!
Tack snälla för att du berättade om H2O pennan. Jag har aldrig ens hört att det finns något sånt innan - det låter helt super för du är inte ensam om att spilla... jösses vad jag kladdar ibland och är nära att hälla ut vattnet till akvarellerna. För att inte tala om katterna... Nä, det där måste jag kolla upp! :) Hoppas du får en fin dag - här är det sol och jag har fått brev från Lisan. Hon har ännu inte fått igång sitt bredband efterflytten från operatören. Så vi jag har inte kunnat fråga om Uggle-pappert än. Men hoppas det snart kommer igång.Ska göra klart mitt andra påskkort igår. Tog längre tid än jag trodde så blev inte klar igår... Kramar till dig och ha en bra dag! Busan

Lena B E sa...

Åh så fiiint kort, riktigt vårligt och sött!! Jättefin fjäril även på detta kort!! Jag gillar fjärilar som du märker. :) Ja visst kan vi göra ATC kort, men då får du förklara lite närmare hur man ska göra. Jag minns att det ska göras i en speciell storlek, men hur stort/litet??? & att det skulle stå nåt på baksidan, men vad??? Räcker det med namn och datum? Kramar till dig vännen från Lena

Lena B E sa...

Hej igen min vän! Jag vill också veta om korten ska vara enkla eller dubbla? Kramizar Lena

Kamilla sa...

ååå vilket underbart kort :D helt fantastiskt fint, och akvareller är ju så kul...jag har dock bestämt mig för att inte börja med någon fler färgläggning *skrattar* så jag får snällt måla med promarkers, fast jag har några akvarellkakor kvar från den gamla estet tiden, så kanske man ska rota fram dem ;)
Kram kram