måndag 2 mars 2009

Jag älskar Måndagar andra hatar dom.


Jag har varit ledig i dag som vanligt på Måndagar. Har inte gjort någon nytta alls. För en vecka sedan så fick jag en beställning på ett kort till en pojke som fyller 7 år. Jag sa ja och vet att jag står in för en utmaning. Jag har så svårt att göra kort till pojkar. Men jag har nog "finurlat" ut hur jag ska göra (vet inte om jag hittade på ett nytt ord där) Vi får se hur det artar sig. Damen som beställt det ska inte ha det förrän i mitten på April, men jag vill vara ute i tid med detta så att man inte står där med skägget i brevlådan när det är dax för att leverera det. Min man jobbar eftermiddag så jag har haft hela kvällen för mig själv i mitt pyssel rum som jag förövrigt har städat idag. Så lite nytta har jag gjort. Sorterat en massa och slängt en massa "bra att ha saker" Skrivaren åkte in i ett annat rum. jag använder den så sällan och då kan jag ta med laptopen in ditt om det skulle behövas. När jag städade hittade jag en massa tändstik saskar och då gjorde jag en byrå till mina ringar.

9 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Oj, vilka idéer du har!!! Jag blir helt mållös - byrån är jättefin!!! Och det kommer säkert gå jättebra med kortet till killen men håller med dig - jag vill också gärna vara ute i god tid. Och när jag läste din kommentar så kom jag ju ihåg du fått många uppstämplade från MiaPuh när du fyllde!!! Jag har ju fått av Lisan så jag har inga tjej eller kill stämpelmotiv själv i dem utan har ett ägg och lite sånt bara än så länge. Är så svårt att välja en för är så många som är så fina.... men den jag sett ut (med rosen som du har själv) är slut där jag hittat så jag får vänta lite. Sov gott och hörs en annan dag. Kramar Busan

sussies sa...

Hej vännen! Vilken underbar byrå du gjort till dina ringar, en väldigt bra idé! Kanske det blir scraplift framöver om du inte har nåt emot det förstås!

Nu finns bilder från dotterns modevisning i min blogg så kom gärna över en stund och kika på dem när du får tid!

Jag gillar också måndagar för då är jag ensam hemma och får tid att pyssla eller göra annat som jag vill göra.
Ha en underbar vecka och sköt om dig!
Många kramar från din vän Susanne!

Ulrica... sa...

Hej Karina!

Vill ju såklart rusa till dig först av alla & berätta att jag är tillbaka! ;) Förhoppningsvis för att stanna!

Det har varit riktigt riktigt illa en lång tid nu! Med den ena sjukan efter den andra, pust! Förkylning, magsjuka, migrän osv...inte nog med det så fick jag åka in till akuten förra helgen då jag efter 6 dagars yrsel plötsligt kände mig bättre den morgonen.

Blev överlycklig & tänkte, ÄNTLIGEN! Den lyckan blev tyvärr inte långvarig då jag 2 timmar senare får en fruktansvärd hjärtklappning, ont över hjärtat, kunde knappt andas & höll på att svimma flera ggr trots att jag redan låg ner! =/

Jag trodde aldrig att ett hjärta kunde slå så fort!!! Var helt säker på då att det skulle explodera! Min äldsta dotter fick ringa ambulans & tänk vilken tur att hon var hemma så hon kunde passa småtjejerna! (hon är ju i den åldern att hon inte är hemma så mkt) annars vet jag inte hur det skulle ha gått!?

Hursomhelst envisades hon på 112 & ambulanskillarna att det var panikångest, men jag nekade bestämt! Man känner ju sig själv bäst! Väl inne på akuten visade det sig att det var kärlkramp till på hela eländet! Jag undrar bara, kan jag drabbas av ngt mer nu? Men jag skulle inte bli förvånad!

Nog om detta, jag har en överraskning till dig i min blogg! ;) Bara för att du är du!

Vill oxå säga att du har skapat massor med fint på sista tiden, det märks att du utvecklas massor hela tiden! =) Bra jobbat tjejen! ;)

Hoppas att allt är bra med dig/er, massor med kramar!!!

Pernol sa...

Vilken jättefin litan byrå!!! Jag har tänkt att göra en liknande men det har aldrig funnits tid till det. Nu kan jag njuta av din!

kramar
Pernilla

camilla sa...

Vilken söt liten byrå, jättefin!
Klart att du gillar måndagar när du får vara ledig och göra vad du vill...
Men hur är det med tisdagen då, när du ska jobba...? Den kanske är som andras måndagar? Äh, jag skojar bara med dig lite...
Jag är alltid hemma, så för mig spelar dagarna ingen roll, skolan är ju så varierande och jag lägger ju upp mitt arbete helt själv och det är skönt. Det enda som är trist är att jag träffar ju ingen direkt så på dagarna, kan bli lite ensamt ibland, så det är tur att jag har dig och alla andra bloggare att "prata" med :o)
Många kramar
Camilla

Lena B E sa...

Hej vännen! Ooooo vad fin din smyckebyrå är!! Jättetjusig!!
Hoppas att det är bra med dig och att det går bra på jobbet denna vecka.
Ha en underbar vecka.
Massor med kramar från din vän Lena!

Alexandra Arvidsson sa...

du är verkligen uppfinningsik. jag tror att kortet blir jättebra. ska börja med inbjudningkort nu i veckan till mitt 20 års kalas. tror dem blir bra. jag var ju nöjd med mina egen designade julkort.

Alexandra Arvidsson sa...

Sv: ja jag är lite av en kändismagnet.
Tyvärr ska de inte ha reseledarutbildningen till hösten så jag får vänta ett år till.
Ja mamma vill ha en bostadsrätt nu så vi kollar runder men dem vi kollat på har inte varit något att ha

lk46 sa...

hej karina! En så söt byrå, helt underbar.
Och du... tror du jag vann? Nä se det gjorde jag inte.
Jag börjar misströsta då jag flera gångar haft snyggare bidrag än det som vann. verkar som man alltid låter något nytt medlem vinna.
Ha en bra dag vännen!
Kram lene