måndag 9 mars 2009

Det blir nog ingen spark på smalbenet.

Jag har efter en lång telefonkö äntligen fått en tid 10.45 hos tandläkaren. Jag har tandläkarskräck och går inte gärna dit. Därför fick jag lite skäll av receptionisten idag. Jag sa till henne att jag visste att jag inte varit där på länge men nu var det inte så att det var därför jag ringde. Utan jag ringer för att få hjälp nu på momangen med min tand. Då blev hon tyst och hittade en tid till mig. Hon var vänlig att skriva i mina papper att jag var livrädd för tandläkaren så att han skulle vara snäll mot mig. Jag känner mig för första gången i mitt liv inte att jag är rädd. Jag känner mer det som en lättnad. Äntligen kanske man kan få i sig något som inte är flytande föda.

Sy förening ikväll. Ska bli roligt att träffa damerna igen. Men jag har inte orkat planera och packa ner vad jag vill göra men det får jag göra i eftermiddag. Tack för att ni finns och för att ni deltar i min undersökning.

4 kommentarer:

Busan sa...

Lycka till Karina! Vi håller alla tummar, tassar och tår för dig och hoppas så att du kan distrahera dig lite under tiden med att drömma om alla pysselsaker du ska köpa när du blir miljonär... vet det är svårt - jag är inte rädd för tandläkaren men det finns ju saker jag gör betydligt hellre - precis som läkare här för mig. Brukar fantisera om min tomteverkstad som jag lovat mig själv i nästa liv då och jag brukar kunna få bort lite av oron då. Kramar och var rädd om dig!
Busan
PS. Jättefina saker du gjort - LO:n är jättefin och gillar din uggla-stämpel - den är jättesöt!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Karina:) Jättestort grattis till alla dina awards det är du väl värd tycker jag:) Tokigt att du har problem med din tand jag håller tummarna vet allt för väl hur det är att ha ont i tänderna jag har också värdens tandläkar skräck så jag känner med dig!!!
TACK TACK TACK SNÄLLA GOA DU FÖR ALL DIN OMTANKE OCH DINA FINA KOMMENTARER SOM DU LÄMNAT KVAR HOS MIG JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD OCH TACKSAM FÖR DET SKA DU VETA:) Är mycket ledsen över att jag inte har varit en så fin blogg vän tillbaka som du har varit mot mig sista tiden men har helt enkelt inte orkat sitta så mycket vid datan men hoppas på att det ändrar sig i framtiden för jag saknar bloggandet och den fina vänskapen man har med alla:) Det fanns hur mycket fint som helst som du skapat sedan jag sist hälsade på tack för att du delar med dig av dom fina saker som du skapat:) Önskar dig en riktigt trevlig måndag och vecka massor med kramis från lilla pyssel Inger

SusanneSj sa...

Hej,
jag hoppas att det gick bra för dig idag.
Skickar dig många kramar
/Susanne

Lena B E sa...

Jag hoppas verkligen att det gick bra hos tandläkaren. Absolut inget roligt att gå dit, men man måste ju när man har tandvärk. Det är skönt när allt är klart!! eller hur? Kramar Lena