lördag 14 mars 2009

HEJA RÖGLE !!!

Ja då var det dax för hockey imorgon. Laget med dom stora grabbarna van igår. Får hoppas på en repris i morgon i Lindabs arena. Vi har ju köpt biljetter till alla hemma matcherna (5st tror jag) med svärmor och svärfar. Min svärmor är nog en av dom mest impulsiva människor jag känner. Ni kan tro att det finns röstresurser i henne. Bägge hennes söner och alla barnbarn har upplevt hennes inlevelse på deras fotbolls matcher. Hon skriker på domarna som om det var på liv och död. Som jag berättat innan så har hon alltid drömt om att få gå på en riktig hockey match med en full arena. Jag tycker att det är väldigt tufft av henne och svärfar att gå på hockey när man är 70+.

Har jobbat själv i affären idag. Tur att det var Lördag för vi stänger kl 15. Har haft folk där hela dagen. Jätte kul att folk verkar att ha hittat ur deras vinter iden.

Syster ringde och sa att dom fått en massa smörgåstårtor över från restaurangen idag så vi var där ikväll och kollade melodifestivalen. Inte så långt att gå, dom bor bara ett par hus ifrån oss. Tyckte att det var många bra låtar med i finalen. Men min favorit kom bara 2:a. Ja ja! Jag vet att det var "snälla snälla snälla" men jag tycker om Carolina. Gillar hennes punkiga sätt och att hon är sin egen och inte ser ut alla andra silikonpumpade slagerbrudar.

Nej gott folk nu är det dax att nanna kudden. Jag skriver imorgon kväll igen när vi kommit hem från hockeyn och berättar om hur det var att se Rögle VINNA.
Godnatt

4 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Vad förvånad jag blev att du hade samma favorit som mig igår!!! Jag gillar också henne, hon bara är så naturlig och jag gillar verkligen låten med. Men håller med om att det var ett starkt startfält i år - har varit mycket bra musik tyckte vi mot de sista åren som vi sagt att, nä, det var sista året vi kollar på det... Och säga vad man vill om vinnaren men sjunga - det kan hon och det kommer förhoppningsvis bli så att hon inte försvinner i mängden bland alla låtar. Jag gjorde klart mitt första påskkort igår - ska försöka ta kort på det i dag och lägga in. Hoppas du kan heja på Rögle lite för mig med idag - och vilken härlig svärmor du har - jösses - kommer att tänka på Pantertanter eller vad den serien hette som gick för en hel del år sedan nu med tre äldre damer som hade en hel del upptåg för sig.:) Kramar till dig och hoppas du har jättekul idag! Busan

Hjärtat Mitt sa...

Hejsan grannen och grattis!
Du har vunnit tredje priset i min tävling.
Jag vet ännu inte vad de andra två vill ha för pris, så
Därför kan jag inte säga vad du har vunnit.
Hör av dig med din adress, så kommer det ett paket på posten.

Kram Mari i Marieholm
Hejsan grannen och grattis!
Du har vunnit tredje priset i min tävling.
Jag vet ännu inte vad de andra två vill ha för pris, så
Därför kan jag inte säga vad du har vunnit.
Hör av dig med din adress, så kommer det ett paket på posten.

Kram Mari i Marieholm

fia sa...

Haha... min farmor är en riktigt rockfarmor hon! Ta med öronproppar bara så får ni det säkert jättetrevligt! =) KRAM

Miapuh sa...

hihi dem har jag med hejat på en gång i tiden.
Mina kusiner har spelat där :D